Acasă Actualitate Florin Salam si-a condus „Printesa” pe ultimul drum

Florin Salam si-a condus „Printesa” pe ultimul drum

171
9
DISTRIBUIȚI

Interpretul Florin Salam, înconjurat de familie, prieteni, printre care s-au numarat Adi Minune, Dan Bursuc, Vali Vijelie, Fane Spoitoru, Costin Mărculescu şi alte mii de persoane, si-a condus, ieri, sotia, pe Stefania, pe ultimul drum. Slujba a avut loc la Biserica de pe Şoseaua Olteniţei. Prinţesa lui Florin Salam a fost inmormantata in Cimitirul Berceni 2, alături de rămăşiţele bunicii sale, după dorinţa mamei tinerei.

Un covor roşu a fost asezat, special, la intrare, deoarece Florin Salam a dorit ca şi pe ultimul drum iubita sa soţie să fie tratată ca o prinţesă. Cinci camioane încărcate cu coroane de flori au mers in fata dricului si din ele se aruncau petale de trandafir, pentru ca drumul Stefaniei sa fie luminat. Ştefania Salam avea 27 de ani şi a murit duminica in urma unei boli cronice. Dumnezeu să o ierte.

Videoclipul lui Florin Salam si Stefania, aici:

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. dumnezeu so odihneasca florin chiar daca sa stins u poti merge mai departe cu greu dar o poti face pacat ca era tanara sper sa scotii niste melodii belea si as vrea sa cant si eu alaturi de tine macar o melodie daca te gandesti si vrei sa cant alaturi de tine sunama pe nr asta 0757597852 eu sunt de la casa de copii pop