Acasă Actualitate Florin Chilian isi loveste iubita

Florin Chilian isi loveste iubita

84
1
DISTRIBUIȚI

Ana Maria, adolescenta dulce care in urma cu cativa ani, cu  cucerea inimile romanilor cu melodia Ochii tai, a fost lovita in repetate randuri de sotul ei, cantautorul Florin Chilian.

Fosta prietenă a folkistului a relatat judecătorului că în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Chilian s-a certat în două rânduri cu poliţiştii. Prima altercaţie a avut loc în cartierul Dâmbu Rotund, la petrecerea unde au fost invitaţi, la unul din prietenii Ana Mariei.

Fiind sub influenţa alcoolului, la ieşirea de la petrecere, Chilian a început să adreseze injurii către o patrulă de poliţie. El a refuzat să se legitimeze. „Poliţiştii m-au recunoscut şi mi-au solicitat să-l calmez”, şi-a amintit cântăreaţa.

A condus maşina lui Chilian până la hotelul unde voiau să se cazeze. „Ne-am certat pe drum”, a adăugat ea. Atunci a decis să se cazeze singură.

Abia intrată în cameră, a fost apelată de Chilian, care i-a spus: „Vino repede! Tu eşti de vină”. Nu a înţeles ce se petrece. „Am luat un taximetru şi am mers spre ieşire din oraş”, a povestit tânăra.

L-a văzut pe Chilian aplecat la roata din faţă stânga, unde maşina era tamponată. „A început să strige că eu sunt de vină. Apoi a început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă”.

Tânăra nu înţelegea ce se petrece. „Mergea la maşină, încerca să schimbe roata, apoi venea şi mă agresa”, mai spune ea.

„M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, a spus ea. Interogată de judecător, solista a precizat că Florin Chilian i-a dat mai multe perechi de palme.  Sursa Click.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU