Acasă Actualitate Florin Busuioc va deveni tatic pentru a doua oara

Florin Busuioc va deveni tatic pentru a doua oara

49
2
DISTRIBUIȚI

Florin Busuioc, prezentatorul emisiunii Vremea de la Pro Tv si unul dintre cei pe care copiii il pot vedea citind Povesti de pici pe siteul www.protv.ro va deveni pentru a doua oara tatic.

Fetita lui, Natalie, asteapta cu nerabdare sa-si cunoasca surioara si deja i-a gasit un nume de alint: Steluta. Pana cand Busu isi va alinta ambele printese cu vorbe de poveste, el citeste tuturor picilor care acceseaza siteul www.protv.ro Povestea lui Stan Bolovan. Vedeta Pro Tv a ales sa impartaseasca celor mici tocmai aceasta poveste pentru ca ea are in centru un om foarte istet, care se descurca de minune nu doar in situatiile care par simple, cum ar fi sa-si hraneasca cei 100 de copii, ci si in cele buclucase, cand este nevoit sa pacaleasca si sa bage in sperieti capcaunii. Busu spera ca din povestea citita de el sa traga invataminte inclusiv cei mari, nu doar cei mici.

Calitatea de a ne descurca in orice situatie ne e la-ndemana multora dintre noi, mai deficitari suntem la starpirea capcaunilor. Poate invatam din poveste sa facem si asta”, a marturisit Busu.

Prezentatorul emisiunii Vremea de la Pro Tv s-a simtit deopotriva emotionat si responsabil in momentul in care a citit una dintre povestile gazduite de www.protv.ro si asta pentru ca el este constient de cat de diferiti sunt picii si asteptarile lor. „Una e sa-i citesti copilului tau, pe care-l cunosti, caruia ii stii preferintele si alta e sa-i citesti copilariei in intregul ei, cu copii mai mici, mai mari, mai tafnosi, mai plictisiti”, a povestit Busu. El a fost preocupat ca toti cei care acceseaza povestea sa fie multumiti, si, mai ales, sa-i inteleaga pilda. Cat despre personajele sale de poveste preferate, Busu admite cu sinceritate ca „intotdeauna mi-am dorit sa fiu o chintesenta a tuturor istetilor care mi-au populat serile de dinainte de evadarea in vis”. Si ca tot veni vorba de vise si visuri, prezentatorul marturiseste primul lucru pe care l-ar face daca ar fi din nou pici: „As calca in picioare niste balauri”.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. draga busule as vrea sa iti spun din primele randuri ca te urasc mai mult decat pe hitler …cand incepi u in fiecare dimineata sa aberezi despre vreme sau cu problemele tale de logica de clasa a 5 pe care idioti aia de colegi ai tai nu le pot rezolva ..prin acesta as vrea sa te fut in gura de prost idiot ce esti u cu tot neamu tau soimaresc ..