Acasă Actualitate Fiul Nicoletei Luciu a implinit un an

Fiul Nicoletei Luciu a implinit un an

99
0
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu este o mamă fericită, copilul ei, Zsolt junior, a împlinit un an, prilej de petrecere şi bucurie pentru întreaga familie.

Foto Nicoleta LuciuVedeta ACASA nu a putut fi alături de cel mic pe 22 septembrie pentru că filma pentru „Aniela” la Muzeul din Goleşti dar, imediat cum s-au terminat filmările, a umplut cu cadouri portbagajul masinii pe care o conduce, un Mitsubishi Lancer Sportback si a plecat către casă unde şi-a strîns fiul în braţe: „Îmi doream foarte mult să fiu alături de cel mic, dar a trebuit să filmăm la Goleşti. După ce am tras ultima secvenţă m-am urcat în maşină şi am plecat spre Bucuresti unde ma astepta fiul meu. Pe drum m-am oprit şi am umplut portbagajul cu jucării, hainute si multe cadouri pentru Zsolt Jr. Cînd le-a văzut i s-a luminat faţa de bucurie”, spune Nicoleta.

Împlinirea unui an de viaţă a fost marcată şi de tăierea moţului. În prezenţa familiei si a naşilor, Ruxandra şi Ion Ion, micutul Zsolt a ales din tavita, potrivit traditiei, telecomanda, cheile de la maşină si telefonul: „Este emoţionant, ca mamă, să iei parte la un astfel de eveniment în viaţa copilului tău. Mi-am dat seama că nici nu am realizat cînd a trecut un an şi m-am bucurat că am un copil atît de mare şi frumos. Bebe a ales de pe tăviţă, după ce s-a gîndit un pic, telecomanda, şi am zis, amuzaţi, că o să devină star de televiziune. Apoi a luat cheile de la maşină spre bucuria tatălui lui. Al treilea obiect care l-a atras a fost telefonul”, mărturiseşte actriţa.

De la naşi, Zsolt Jr a primit foarte multe hăinuţe, jucării dar şi o maşinuţă sofisticată cu telecomandă pe care a îndrăgit-o din prima clipă.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI