Acasă Actualitate Final cu surprize la Nora pentru mama

Final cu surprize la Nora pentru mama

194
3
DISTRIBUIȚI

Nora pentru mama, cel mai iubit reality show din Romania, se apropie de sfarsitul celui de-al treile sezon! Sambata, 4 iulie, de la orele 19.15 se va difuza finala concursului, in care vom afla care este cuplul castigator, dar si nunta care va urma imediat dupa dezvaluirea celor doi norocosi.

Premiile in valoare de 500 000 de lei, nunta fastuoasa de cinci stele, organizata de producatori, dar si dragostea lor sunt doar cateva dintre motivele cuplurilor care au mai ramas in concurs sa-si doreasca sa castige. Tensiunile in casa sunt mari, intrigile isi fac locul, soacrele “isi baga coada”, totul pentru ca Alina si Ionut, Mihaela si Alexandru sau Roxana si Catalin sa fie miri la nunta Nora pentru mama, de sambata, 4 iulie.

Castigatorii vor fi desemnati de public prin vot, in urmatorul sistem: cea care va fi votata nora saptamanii este castigatoarea concursului, insa casatoria nu poate avea loc fara ca mama baiatului sa-si dea consimtamantul. In ultimele trei editii, Alina a fost cea care a fost desemnata nora saptamanii, insa concurenta este puternica o data cu proaspat infiintatul cuplu Roxana-Catalin, avand in vedere ca Roxana a fost preferata publicului in 7 finale din timpul concursului. Nici Mihaela si Alexandru nu sunt mai prejos, ei formand unul dintre cele mai vechi cupluri din casa “Nora pentru mama” si demonstrand in nenumarate randuri ca dragostea dintre ei este foarte puternica.

“Se apropie inchierea celui de-al treilea sezon Nora pentru mama si suntem bucurosi ca am dus totul la bun sfarsit si de aceasta data. Surprizele inca nu s-au terminat insa nici pentru noi. Suntem foarte curiosi sa vedem cine va castiga, mai ales ca lupta este acerba si, bineinteles, abia asteptam sa ne distram la nunta.  Au fost cateva luni frumoase, concurentii sunt niste oameni foarte interesanti, publicul a fost mereu de partea noastra, asa ca… dupa o scurta vacanta ne apucam sa pregatim Nora pentru mama – sezonul 4” a declarat amfitrioana emisiunii, Gabriela Cristea.

Nu pierdeti un final fastuos al emisiunii Nora pentru mama, sambata, 4 iulie, de la orele 19.15, numai la Kanal D!

DISTRIBUIȚI