Acasă Actualitate Fetele din “State de Romania” agatate de iugoslavi la Paris

Fetele din “State de Romania” agatate de iugoslavi la Paris

327
0
DISTRIBUIȚI

Echipa serialului de comedie de la ProTV, “State de Romania”, a filmat din nou timp de o saptamana in capitala Frantei. Locatiile alese au fost la fel de impresionante ca si pana acum si, bineinteles, nu au lipsit peripetiile.

Deghizate in prostituate, Cosmina Dobrota (Maricica) si Marcela Roibu (Leana), filmau o secventa impreuna cu Bebe Cotimanis, chiar langa Arcul de Triumf. Camerele de filmat erau asezate la o distanta destul de mare, fiind greu observate de trecatori. Acesta este si motivul pentru care o masina de iugoslavi a incurcat fictiunea cu realitatea. Vazandu-le pe cele doua fete, acestia au coborat din masina si s-au indreptat glont spre Bebe Cotimanis pentru a negocia pretul fetelor. Scena a fost atat de reala si de amuzanta, incat regizorii si producatorii au decis sa o insereze in serial.

De aceasta data, protagonistii serialului au filmat la Domul Invalizilor, Sacre Coeur, Arcul de Triumf, Pont au Change, celebrul pod mentionat de Victor Hugo in «Mizerabilii», Pont Louis Phillipe sau in fata Curtii Supreme de Justitie. Actorii aflati la Paris au avut insa parte si de distractie. In ultima zi a sederii lor acolo, o parte a echipei a fost in vizita la Disneyland, unde si-au petrecut ziua plimbandu-se prin taramuri de vis si au facut poze cu personaje celebre de desene animate.

DISTRIBUIȚI