Acasă Actualitate Fete suspecte la MTV

Fete suspecte la MTV

270
0
DISTRIBUIȚI

MTV lanseaza cel mai erotic reality-show de pana acum: “Fete suspecte”! Doua bisexuale, Iunia si Ani, plus patru concurenti desemnati de MTV in urma unui concurs, vor locui impreuna intr-o vila din Capitala, unde vor duce o lupta apriga pentru dragoste, bani si spatiu!

Incepand cu data de 22 octombrie, la MTV incepe batalia pentru inima Iuniei sau a Anei, dar si pentru cei 4000 euro pusi in joc! Astfel, cei mai nonconformisti telespectatori MTV din tara, fete si baieti, sunt invitati sa se inscrie pe www.mtv.ro pentru a intra in cursa obtinerii unui “rol” in reality-show-ul “Fete suspecte”!

Perioada de inscriere este de patru saptamani, timp in care, in fiecare dimineata, cate un participant va fi sunat de DJ-i ProFM, Claudiu Sara si George Vintila, si supus unor probe prin telefon pentru testarea spontaneitatii. Apoi, o echipa de filmare ii va ciocani la usa. Participantii vor fi filmati si prezentati de luni pana joi, de la ora 21:00, la MTV. Iar in fiecare vineri, Iunia si Ani vor alege dintre cei patru concurenti ai saptamanii unul singur care sa mearga in finala si sa participe la “Fete suspecte”. Dupa patru saptamani de concurs vom avea patru finalisti, doua fete si doi baieti, iar show-ul poate incepe!

Cele doua fete bisexuale au fost “descoperite” prin intermediul show-ului MTV si ProFM, “Vara lu’ Sara”! Dupa ce s-au inteles de minune, au ajuns sa se lupte la cutite pentru bani si o excursie la Mallorca. Au inceput sa se urasca dupa ce una a luat cei mai multi bani, iar cealalta a plecat la Mallorca la DJ-ul ProFM, Claudiu Sara. Insa destinul le-a adus din nou fata in fata pe Iunia si pe Ani, cele mai “obraznice” fete de la “Vara lu’ Sara”.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI