Acasă Actualitate Fashion TV: Moda si lux la Mamaia

Fashion TV: Moda si lux la Mamaia

210
1
DISTRIBUIȚI

FashionTV Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling, Asociatia Designerilor din Romania si Jaguar organizeaza, la Mamaia, intre 24-26 iulie, a noua editie a celui mai important eveniment de moda al verii, FashionTv Summer Festival.

prezentare colectie de modaIn stilul glamorous care l-a consacrat, festivalul va gazdui prezentari de moda spectaculoase, „orchestrate” de cei mai in voga designeri romani (Catalin Botezatu, Rita Muresan, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Romanitza) si se va desfasura in cele mai exclusiviste locatii de pe Litoral: Grand Hotel Rex si Club Office din Mamaia. Brand-urile internationale de prestigiu isi vor aduce si ele tributul la reeditarea succesului Fashiontv Summer Festival.

Seara de 24 iulie, dedicata concursului Miss Litoral, va aduna 20 de finaliste alese dintr-un numar impresionant de concurente, din toate statiunile de la malul Marii Negre. Cea care va convinge cu frumusetea ei va primi titlul Miss Litoral. Aceasta va fi si seara in care Catalin Botezatu va da curs fanteziei sale in materie de fashion si va surprinde, in stilul sau caracteristic, printr-o explozie de originalitate.

Data de 25 iulie va aduce noutatea acestui eveniment – Luxury Day. Brand-uri precum Belgravo, Vertu, Rinaldo sau Vogue vor celebra luxul. Catalin Botezatu isi va pune amprenta asupra acestei gale printr-o colectie haute-couture, iar Laura Olteanu si Mihai Albu vor concepe impreuna un show in acord perfect cu somptuozitatea serii.

Ultima seara a festivalului, programata pe 26 iulie, va  FashionTV Summer Awards – premiile FashionTv in turismul romanesc. Persoane marcante ale vietii publice romanesti vor inmana premiile pentru cel mai bine cotate hoteluri din categoriile 5*, 4*, cel mai bun complex hotelier, cel mai bun centru de distractii si relaxare, cea mai in voga plaja, cel mai in voga club si cel mai bun restaurant. Catalin Botezatu isi va face pentru a treia oara simtita prezenta, de data aceasta prin colectia intitulata „Tropical”. Ersa Atelier va uimi publicul prin eleganta, iar Rita Muresan, prin momentul sau de final de seara, va avea sarcina de a implementa zambete de satisfactie pe chipul publicului .

FashionTV si-a facut o traditie din a invita la eveniment nume de anvergura din moda internationala (ii reamintim pe Roberto Cavalli si Rocco Barocco de la editiile anterioare). Fashiontv Summer Festival pregateste si pentru editia din acest an un invitat surpriza.

Program:

vineri, 24.07.2009

1. Catalin Botezatu
2. Concurs-proba costumelor de baie
3. Dolena
4. Cristiana Purdescu
5. BSB

6. Alexandra Vasile
7. Clara Rotescu
8. Concurs- concurente rochii seara Romanita

sambata, 25.07.2009

1. Prezentare Adina Buzatu
2. Moment Belgravo (prezentare cele mai prestigioase branduri de ceasuri )
3. Moment Belgravo (prezentare cele mai prestigioase branduri de bijuterii)
4. Moment Vertu
5. Moment Rinaldo- prezentare exclusivista bijuterii
6. Moment artistic Vogue
7. Prezentare Laura Olteanu si Mihai Albu
8. Prezentare C. Botezatu- haute couture

duminica, 26.07.2009

1. Prezentare C. Botezatu- „Tropical”
2. Fashiontv Summer Awards
3. Prezentare Glamour
4. Prezentare Ersa Atelier
5. Prezentare Izabela Purdescu
6. Fashiontv Summer Awards
7. Prezentare Nausica
8. Prezentare Narman
9. Prezentare Rita Muresan

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU