Acasă 'Round da world Familia lui Michael intenteaza proces pentru crima

Familia lui Michael intenteaza proces pentru crima

191
0
DISTRIBUIȚI

Rezultatele autopsiei facute superstarului Michael Jackson arata ca acesta a murit in urma unei injectii cu o supradoza de Diprivan. Politia a informat familia asupra rezultatelor autopsiei. Se asteapta ca familia lui Michael sa inceapa in cateva zile un proces pentru crima impotriva catorva persoane care ar fi putut administra injectia sau ar fi facut posibil acest lucru.

Saptamana trecuta, La Toya Jackson a informat ” The News of the World” ca ea stie cine l-a omorat pe fratele ei.
Informatiile referitoare la acuzatiile care se vor aduce de catre famila pop starului au fost facute publice de catre un apropiat al acesteia, Terry Harvey, intr-un interviu in exclusivitate acordat www.newsoftheworld.co.uk, in care precizeaza: ” Autopsia arata ca Michael a murit din cauza unei supradoze de Diprivan si a mai multe pastile care s-au gasit in stomacul lui. Avea urme de ace pe gat si pe tot corpul. Familia a fost asigurata de catre autoritati ca cel putin o persoana va di adusa in fata justitiei, intr-un proces in care acutatiile vor fi de crima. Familia lui Michael colaboreaza cu politia din Los Angeles pentru a afla ce doctor i-a prescris acestuia medicamentele”.
Pe langa procesul impotriva medicilor, familia lui Michael va intenta un proces si impotriva promotorului concertelor AEG, in care se vor cere daune de 30 milioane de lire, pentru ca, sefii de la AEG nu si-au indeplinit obligatiile fata de Michael, nu i-au stat alaturi si astfel nu au putut impiedica moartea starului.

DISTRIBUIȚI