Acasă Actualitate Expozitie foto pentru copii in dificultate

Expozitie foto pentru copii in dificultate

54
0
DISTRIBUIȚI

Licitatia continua. “Expus la Realitate. Viata de trimis special” – o expozitie foto pentru copii in dificultate

Cele 32 de fotografii semnate de reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu vor mai putea fi vazute doar pana duminica, 19 iulie,  la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu). In continuare, pozele din cadrul expozitiei  “Expus la Realitate. Viata de trimis special” vor putea fi licitate pe site-ul www.realitatea.net/licitatie pana pe data de 2 august. Licitatia se desfasoara prin intermediul sectiunii comentarii din dreptul fiecarei fotografii.
Lumea reflectata de cele 32 de imagini i-a cucerit inca de la inceput pe vizitatorii expozitiei, dar, in prezent,  cele mai indragite si licitate fotografii sunt cele care au surprins in diferite momente si contexte chipuri de copii. Poate acest lucru se datoreaza si faptului ca, banii obtinuti la finalul licitatiei vor fi donati direct in conturile Fundatiei Copii in dificultate (www.cid.ro).
Regulamentul acestei licitatii caritabile va putea fi gasit pe site-ul www.realitatea.net/licitatie. “M-as bucura tare mult ca fotografiile cu copii deznadajduiti din Irak sau Afganistan sa poata ajuta, chiar si simbolic, cativa copii aflati in dificultate din Romania. Sper sa fie cat mai multi oameni care sa liciteze”, a declarat Adelin Petrisor.
“Expus la Realitate. Viata de trimis special”  dezvaluie o lume desenata in imagini triste sau vesele, calatorii interprinse pe urmele unei realitati care nu este accesibila oricui. “Sunt poze super care fac toti banii”, povesteste Cristian Zarescu. “Daca ne gandim si la faptul ca banii adunati vor ajunge la copii cu probleme, atunci este inca un motiv in plus sa fie cumparate. Sper ca oamenii cu posibilitati sa isi gaseasca timp si pentru o astfel de licitatie si, subliniez, sa isi gaseasca timp, pentru ca bani au cu siguranta”, a mai adaugat Cristian.
“Nu am facut niciodata o fotografie cu gandul ca ea ar putea fi vazuta de atata lume. Asa cum nu m-am gandit vreo secunda ca o fotografie poate vinde sperante sau poate fi un strop de mai bine  intr-o mare de suferinta. Daca vreuna din fotografiile mele va face cu ochiul, atunci nu ezitati sa o cumparati. Banii pentru ea inseamna viata pentru copii bolnavi.”, a declarat Mirela Voicu.
Pe 25 mai 2009, reporterii speciali Realitatea TV au sustinut vernisajul expozitiei foto:  “ Expus la Realitate. Viata de trimis special”, in statia de metrou Universitate, in prezenta Primarului General Bucuresti, Sorin Oprescu.