Acasă 'Round da world Elton John a ajutat-o pe Donatella Versace să renunţe la cocaină

Elton John a ajutat-o pe Donatella Versace să renunţe la cocaină

179
0
DISTRIBUIȚI

Cântăreţul britanic Elton John a jucat un rol esenţial în lupta pe care a dus-o designerul italian Donatella Versace împotriva dependenţei de cocaină, informează popeater.com, citat de mediafax.ro.

Potrivit cărţii „House of Versace”, scrisă de Deborah Bell, corespondent al prestigiosului Wall Street Journal, Elton John este persoana din umbră care a reuşit să o convingă pe Donatella Versace să renunţe la droguri.
Astfel, starul britanic, invitat să susţină un concert la petrecerea organizată cu ocazia majoratului fiicei creatoarei de modă italiene, Allegra, a rămas pe scenă după concert şi a ţinut un discurs moralizator la adresa Donatellei, după ce aceasta a avut un comportament bizar care i-a îngrijorat pe cei prezenţi la eveniment. Interventia starului a avut drept urmare internerea de urgenta a Donatellei în clinica The Meadows din statul american Arizona, specializată în tratarea dependenţei de droguri.

Şi Elton John a avut probleme cu drogurile de-a lungul carierei sale, declarând ulterior că acestea l-au făcut „tupeist” şi „arogant”, înainte să se vindece. Cântăreţul a încercat să ajute mai multe celebrităţi să scape de dependenţa de droguri şi l-a consiliat, printre alţii, pe Michael Jackson si Eminem.

DISTRIBUIȚI