Acasă Actualitate Elena Voscoboinic, din nou la „Dansez pentru tine”

Elena Voscoboinic, din nou la „Dansez pentru tine”

111
1
DISTRIBUIȚI

Baletul emisiunii “Dansez pentru tine”, care va începe din 19 martie, are opt noi membri. Coregraful Edi Stancu promite că va încerca să surprindă publicul cu o schimbare de stil şi cu o nouă viziune. Printre cei care o vor ajuta să facă acest lucru va fi şi frumoasa moldoveancă Elena Voscoboinic, fosta parteneră a lui Radu Vâlcan din sezonul trecul al emisiunii.

Ea şi-a dorit foarte mult să facă parte din trupa de balet, iar Edi Stancu a considerat că are calităţile necesare pentru a fi primită şi astfel s-a născut o colaborare frumoasă: “Elena, pe lângă faptul că are calităţi de dansatoare vizibile şi pentru profesionişti şi pentru public, ne-a convins mai ales prin felul cum transmite sentimente în timp ce dansează.”, explică Edi Stancu.

Alături de alţi foşti concurenţi din sezoanele trecute ale emisiunii, care acum sunt parte din balet, cum ar fi Petrişor Ruge, Boagdan Boantă, Vladimir Palamarciuc şi Oana Dedeu, Elena Voscoboinic va încerca şi ea să se bucure de statutul la care visa când era doar concurent, dar să îi şi ajute cu sfaturi pe cei care acum luptă pentru implinirea unui vis.

DISTRIBUIȚI