Acasă Actualitate Elena Udrea a renuntat la genti scumpe pentru traistuta bucovineana

Elena Udrea a renuntat la genti scumpe pentru traistuta bucovineana

203
1
DISTRIBUIȚI

Ministrul Turismului Elena Udrea a lansat ultimul trend în materie de accesorii: traistuta bucovineana, suta la suta autentica, foarte practica si care are toate sansele sa ia locul gentilor scumpe etalate pe strazile Capitalei.

Telespectatorii Pro Tv au stat cu ochii pe „Happy Hour” pentru a descoperi care sunt accesoriile pe care le promoveaza Elena Udrea, astfel ca Pro Tv a fost lider de audienta pe intreg parcursul emisiunii. Varful de audienta al emisiunii a fost atins la ora 18.26, cand Pro Tv inregistra pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban 5,6 puncte de rating si 24,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 1,3 puncte de rating si 5,8 procente din cota de piata.

Elena Udrea a prezentat in direct la „Happy Hour” traistutele traditionale romanesti proventite din zona Bucovinei, pe care le promoveaza in acest sezon, si i-a marturisit lui Maruta ca nu regreta ca a renuntat la posetele scumpe in favoarea accesoriilor romaneşti. Mai mult, daca traista bucovineana este un „must have” pentru sezonul de primavara-vara, Ministrul Turismului si-a declarat intentia de a completa aceasta colectie si cu alte modele: astfel, pentru sezonul toamna-iarna, Elena Udrea s-a hotarat sa promoveze traistutele din Oltenia si Maramures. In plus, Elena a promis ca va purta deja celebra traista de Bucovina, dar si ia si braul romanesc in prima zi de Paste, cand se va afla pe litoralul romanesc si va asista la concertele care se vor desfasura acolo.

De pe Happylica, Elena Udrea a recunoscut ca si Elena Basescu a rugat-o sa ii pastreze o traistuta, pe care intentioneaza sa o poarte, chiar daca nu a vazut-o inca. Astfel, traista de Bucovina are mari sanse sa ajunga o modă si la Bruxelles!

DISTRIBUIȚI