Acasă Actualitate Elena s-a consolat cu rochiile Danei Tanase

Elena s-a consolat cu rochiile Danei Tanase

52
0
DISTRIBUIȚI

Creaţiile vestimentare ale Danielei Tănase au consolat -o pe Elena după plecarea de la DJ Project, Dana  afirmandu-se prin creativitate, originalitate şi sensibilitate, una dintre colecţiile ei constând din rochii pictate manual.

Dana îmbracă mai multe vedete, insa este designer-ul “de suflet” al Elenei (Ex-DJ Project), care a spus că: “hainutele create de către Dana m-au alinat în momentele mai grele” şi a si postat pe blogul personal fotografii cu ea îmbrăcată cu rochii din colecţia Danei. Pe langa pasiunea pentru moda, cele două împărtăşesc  şi dragostea pentru cai, Dana fiind pasionată de hipism, iar una dintre dorinţele încă neîmplinite ale Elenei fiind aceea de a-si cumpara un cal.

Pe Dana Tanase o puteti vedea în postura de prezentatoare a emisiunii concurs “Miss şi Mister Euforia FB”.
Emisiunea va fi difuzată incepand de pe 5 octombrie, de luni până vineri, de la ora 12:20, timp de 60 de ediţii – până în perioada Crăciunului, într-o variantă nouă, plină de surprize.

Recent întoarsă dintr-o călătorie în Portugalia, Dana Tanase isi imparte timpul intre televiziune si atelier, unde pregateste o colecţie noua, care se va numi „Velvet touch”, şi care va fi prezentată la emisiunea “Shopping-ul pasiunea mea”.

DISTRIBUIȚI