Acasă Actualitate Elena Gheorghe si-a luat casa pe 4 roti

Elena Gheorghe si-a luat casa pe 4 roti

132
0
DISTRIBUIȚI

Pentru cântăreaţa Elena Gheorghe, Moş Crăciun a pus sub brad anul trecut un cadou cu totul special: un superb Lexus RX450h.

Pentru că Elena nu are încă permis, putem spune că maşina hibridă dotată cu 2 motoare, unul pe benzină de 3, 5 l şi 300 CP, şi un altul electric, este la pachet cu tot cu şofer. Cineva trebuie să şi conducă uimitorul Lexux de aproximativ 3700 kg, iar acel cineva este chiar iubitul şi impresarul Elenei, Cornel Ene. Cântăreaţa îşi prezintă casa pe roţi, cum îşi numeşte chiar ea maşina spaţioasă şi confortabilă, care consumă puţin (10 l/100 km), e uşor de condus, e silenţioasă şi are un sistem extraordinar de sonorizare. Deşi a făcut şcoala de şoferi încă de acum 3 ani, Elena Gheorghe a fost prea ocupată cu concertele şi nu a apucat să-şi dea examenul pentru carnet. Şi, chiar dacă recunoaşte că nu-i place să conducă, permisul de conducere rămâne totuşi o ambiţie pentru viitor.

Elena Gheorghe ii povesteste Roxanei Ciuhulescu, sâmbătă, la ProMotor, despre prima maşină de care a fost îndrăgostită, un Opel Vectra de care ea şi Cornel s-au despărţit foarte greu, dar şi despre cealaltă casă pe roţi cu care se plimbă prin ţară în turnee. Este vorba despre un Opel Vivaro, o maşină cu 8+1 locuri pe care Elena şi Cornel o folosesc pentru întreaga trupă (dansatoare şi instrumentişti) şi în care la drum lung distracţia este la maxim, cu jocuri de cărţi şi bancuri.

DISTRIBUIȚI