Acasă Actualitate Elena Gheorghe a filmat ultimul videoclip „imbracata” in poze cu ea

Elena Gheorghe a filmat ultimul videoclip „imbracata” in poze cu ea

91
0
DISTRIBUIȚI

Elena Gheorghe a terminat filmarile pentru videoclipul piesei „Dancing romancing”, noul single semnat Laurentiu Duta.

elena gheorghe colaj fotoLocatiile alese de regizorul Dragos Buliga pentru filmarea clipului au fost un camp si o benzinarie aflate la km 100 de pe Autostrada Soarelui. Filmarile pentru clip au durat 16 ore cu pauze foarte mici, timp in care solista a schimbat 5 tinute si  3 coafuri.

Pentru una dintre tinute nu s-a folosit niciun material, Elena purtand doar un colaj din fotografii cu ea. Clipul a fost filmat in urma cu trei saptamani si desi vremea nu a tinut cu Elena, pentru ca afara era foarte racoare, solista a facut fata cu brio ajutata si de cei 4 ani de teatru pe care i-a facut in liceu, si a reusit sa „imbrace” un aer degajat.

Nici filmarea din camp nu a fost ocolita de probleme dar mai ales de zambetele celor prezenti in momentul in care cantareata trebuia sa danseze si tocurile sandalelor i-au intrat in pamant, dezechilibrandu-se de nenumarate ori.  Pentru filmare s-a mai folosit un balon in care artista si cameramanul au fost legati de picioare si de maini si rostogoliti. Zambetul Elenei a disparut subit pentru cateva momente, fiind ametita de rostogolire, dar rezultatul clipului pe care il puteti viziona in curand va fi unul reusit.

DISTRIBUIȚI