Acasă Actualitate Elena de la Etnic, certata de bunica sa

Elena de la Etnic, certata de bunica sa

93
0
DISTRIBUIȚI

Pentru ca a pozat in rochie de mireasa inainte de a fi cununata religios, Elena de la Etnic a fost “trasa de urechi” de bunica sa.

Femeia crede intr-o superstitie veche, aceea ca rochia de mireasa imbracata inainte de nunta, aduce ghinion. Cu atat mai mult cu cat  Elena a purtat si voalul, despre care se spune ca ar fi principalul responsabil cu ghinionul.

Elena de la Etnic a fost contractata pentru un shooting in rochii de mireasa,  pentru o revista de specialitate, propunere pe care cantareata a acceptat-o  fara a-i trece prin cap ca va fi mustrata atat de serios de bunica ei.

“Eu nu sunt superstitioasa de fel, asa ca nu m-am gandit nicio clipa ca bunica mea se va supara atat de tare ca nu iau in serios aceasta superstitie.” – a declarat Elena. “Dimpotriva, credeam ca se va bucura cand va vedea pictorialul, pentru ca a iesit foarte bine, mai ales ca am colaborat cu o echipa de profesionisti. Desi in varsta, bunica este o persoana deschisa la nou, asa ca sper ca ma va ierta”  –  a adaugat cantareata.

Ideea pictorialului a venit in urma targului de nunti Ideal Mariaj de la Romexpo, la care trupa Etnic a fost solicitata sa cante, alaturi de alte trupe precum  Haiducii, Morosanu sau Hora.

DISTRIBUIȚI