Acasă Actualitate Elena Basescu a primit de la Catalin Maruta o pereche de opinci

Elena Basescu a primit de la Catalin Maruta o pereche de opinci

196
0
DISTRIBUIȚI

Aflata pentru a doua oara pe celebra Happylica, Elena Basescu a avut parte de o surpriza din partea echipei happy: pentru ca drumul pana la Bruxelles este lung si greu, Catalin Maruta i-a oferit in direct Elenei o pereche de opinci veritabile!

Fiica Presedintelui nu a stat mult pe ganduri si a lasat deoparte tocurile in favoarea incaltarilor traditionale, marca autentica, din piele naturala extrem de comode. Elena Basescu a tinut sa probeze in direct opincutele si a promis că le va purta în campania electorală. Asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Măruţă i-a trimis prin mesagerul Elena Udrea binecunoscuta trăistuţă bucovineană.

Elena Băsescu a mai vorbit miercuri seară la „Happy Hour” şi despre cele trei teme pe care le va aborda în discursurile sale din campania electorală pentru Alegerile Europarlamentare: problema energiei, a Dunării şi a copiilor afectaţi de migraţia forţei de muncă. Dacă primele două sunt teme mai pragmatice, în cazul celei de-a treia Elena vrea să discute despre copiii care cresc singuri în România pentru că părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate. Fata Preşedintelui va povesti din propria ei experienţă, de fiică ce ani de zile i-a dus dorul părintelui. Elena i-a spus lui Măruţă că îşi aminteşte că i-a simţit lipsa tatălui „de Crăciun, de Revelion, la şedinţele cu părinţii.” Cu toate acestea, a vorbit cu el la telefon în fiecare zi.

DISTRIBUIȚI