Acasă Actualitate Eddie Murphy e Picat din cer

Eddie Murphy e Picat din cer

131
0
DISTRIBUIȚI

Vineri 5 iunie, ora 22:00, Kanal D prezinta in cadrul „Galei de Film” blockbuster-ul saptamanii „Hollyman – Picat din Cer”.
În filmul regizat de Stephen Herek, Eddie Murphy joaca rolul lui G, un magician al teleshopingului care printr-o tehnica miraculoasa va transorma cumparaturile intr-o experienta religioasa, reusind sa capteze atentia a  milioane de oameni de pe intreg cuprinsul Statelor Unite.

Ricky Hayman (Jeff Goldblum) este mana dreapta a patronului postului Good Buy Shopping, John McBainbridge. Dar, cum cifrele de la vanzari sunt in continua scadere, Ricky primeste de la seful sau un ultimatum si amenintarea ca postul ii este in pericol.  Din greseala, Ricky il loveste cu masina pe G, care se ofera sa-l ajute sa-si salveze cariera, in schimb primind o emisiune proprie. Comportamentul de necontrolat al lui G ii aduce lui Ricky si mai multe belele pe cap, dar pentru prima data in ultimele luni, cifrele incep sa creasca.

Picat din cer este o reflecţie interesantă asupra schimbării sistemului de valori al omenirii. Tipic perspectivei cotidiene, filmul înfăţişează liderii câtorva religii importante, ceea ce pentru G înseamnă că fiecare din ei e doar un student al propriului sistem de credinţă. În plus, producţia cu puternic substrat spiritual, înfăţişează acceptul omului că răspunsul nu va fi niciodată găsit în căutarea lucrurilor materiale.

Nu ratati intalnirea cu Eddie Murphy la „Gala de Film”, vineri 5 iunie de la ora 22:00, numai la Kanal D.

DISTRIBUIȚI