Acasă 'Round da world Echipa Chelsea Londra, vizitata de extraterestri

Echipa Chelsea Londra, vizitata de extraterestri

226
0
DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal de pe Stamford Bridge are fani de pe alte planete.

Deşi în limbajul microbiştilor şi al comentatorilor de fotbal de pe la noi, clubul Real Madrid este „galactic”, iar la Barcelona joacă nişte „extratereştri”, se pare că Chelsea Londra este clubul de fotbal cu adevărată rezonanţă intergalactică. Recent au fost declasificate informaţiile cuprinse în nişte rapoarte secrete, conform cărora un poliţist londonez susţinea în urmă cu peste 10 ani că a văzut un OZN staţionând deasupra stadionului acestei echipe.

Poliţistul spunea că a văzut nişte lumini bizare care se mişcau în formaţie, în deplină linişte, deasupra gazonului de pe Stamford Bridge, şi care şi-au schimbat dispunerea, trecând de la o formaţie în pătrat, la una în romb, înainte de a dispărea.

Această observaţie, datată 10 martie 1999, este prezentată detaliat într-un dosar de peste 6.000 de pagini ce a fost declasificat joi. Ministerul britanic al Apărării declasifică gradual mai multe astfel de documente, pe care le publică pe site-ul său de internet, în cadrul unui proiect ce durează trei ani, privind aducerea la cunoştinţa opiniei publice a conţinutului unei părţi din arhivele naţionale secrete.

DISTRIBUIȚI