Acasă Actualitate Dragos Dolanescu s-a hotarat sa spuna adevarul

Dragos Dolanescu s-a hotarat sa spuna adevarul

206
0
DISTRIBUIȚI

Dragoş Dolănescu vorbeşte la ”Happy Hour” despre adevăratele motive ale războiului cu fratele său

Scandalul fraţilor Dolănescu nu s-a încheiat. Pe 8 septembrie, Dragoş Dolănescu vine la ”Happy Hour” chiar înainte de proces pentru a vorbi în exclusivitate despre adevăratele motive pentru care a pornit războiul între el şi fratele său, Ionuţ.

Invitatul lui Măruţă va merge cu declaraţiile până la capăt în cea de-a doua ediţie ”Happy Hour” din acest sezon. Venit în ţară pentru procesul cu fratele său, Ionuţ, Dragoş Dolănescu  a acceptat să vorbească în direct cu Cătălin Măruţă despre ce se ascunde în spatele acestui conflict şi al procesului în care se judecă pe o avere de peste 2 milioane de euro. Măruţă va afla de la invitatul său de ce acesta declară că este singur împotriva unei familii puternice şi de ce se teme că numele Dolanescu l-ar putea costa scump.

Dacă în ediţia ”Happy Hour” din 6 aprilie, cei doi îi mărturiseau prezentatorului de la Pro Tv că nu există niciun fel de război între ei şi că sunt în relaţii foarte bune, conflictul izbucnit chiar după moartea lui Ion Dolănescu a ieşit la iveală.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI