Acasă Actualitate Dragos Dolanescu cerea bani frecvent tatalui sau

Dragos Dolanescu cerea bani frecvent tatalui sau

154
6
DISTRIBUIȚI

Fratele lui Ion Dolanescu a marturisit ca artistul se simtea foarte rau in urma certurilor frecvente cu Dragos, care nu ezita sa ii ceara bani de fiecare data.

casa lui ion dolanescuLa sase luni de la moartea lui Ion Dolanescu, o echipa a “Povestirilor Adevarate” a fost invitata de fiul maestrului, Ionut Dolanescu, in casa in care a trait si s-a stins tatal sau. Invitatia lui Ionut Dolanescu a venit in urma scandalului iscat pe marginea averii lasate in urma de tatal sau si a acuzatiilor aduse de fratele sau, Dragos, care sustine ca Ionut ar fi luat din casa tatalui lor mai multe lucruri de valoare.

Camera maestrului a fost descuiata in prezenta echipei Povestirilor, care a descoperit acolo toate lucrurile artistului, intacte, asa cum le-a lasat: haine si pantofi de scena, medalii, dilome suveniruri si obiecte primite de la fani, dar si un reportofon pe care maestrul obisnuia sa il foloseasca seara, pentru a-si inregistra cantece. Din casa lui Ion Dolanescu lipsesc doua tablouri valoroase, despre care Ionut spune ca i le-ar fi dat fratelui sau, care mai apoi le-ar fi vandut. Celelalte tablouri si obiecte valoroase, despre care Dragos spune ca le-ar fi luat din casa Ionut, au ramas intacte. „Eu nu sunt produsul unei intamplari, asa cum este Dragos”, a declarat Ionut Dolanescu, plin de mahnire, cerandu-i fratelui sau “sa nu tarasca in noroi si numele mamei sale, Maria Ciobanu”.

Fratele maestrului, care locuieste acum in casa familiei Dolanescu, a facut, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, o marturie incendiara. Acesta a vorbit despre desele certuri ale maestrului cu fiul sau, Dragos, care ii cerea frecvent bani. Aceste certuri l-ar fi doborat, psihic, pe Ion Dolanescu, care se plangea in ultima vreme ca se simte din ce in ce mai rau. Tot fratele maestrului a vorbit despre faptul ca artistul a amanat scrierea testamentului pentru ca nu se gandea ca ar putea muri prea curand.

Catelusa lui Ion Dolanescu il asteapta si acum pe stapanul ei, pe presul din fata casei.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. asa si daca cerea ce?nu era taica-su….auzi ce acuzatie…bai fratilor voi va dati seama ce spuneti…????pt ionut Golanescu sa puna tartitza la munca si sa nu dramatizeze ca stie toata lumea cat de ipocrit e.iar ciocarlia de ma-sa sa cante la alta masa…dragos e mostenitor asta e legea in Romania,sunt copii lui Ion Dolanescu amandoi…nju decide fiecare cum vrea
    asa ca ciocarlieo….mai lasa-ne …cu tot cu puiul tau zici ca e de pe eticheta de la pate de ficat….

  2. De ce nu se spune cati bani a primit Ionut de la tatal sau si ce a facut cu ei ? De ce nu spune Ionut ce a facut in Australia si din ce a trait , nu din banii tatalui ?De ce a oprit camerele de vederi din casa maestrului , iar daca nu le-a oprit el , de ce nu s-a sesizat cand a auzit ca acestea au fost oprite si ca tatal sau a avut 1,8 milioane de Euro si aproape 5 kg. de aur ?