Acasă Actualitate Dragos Bucurenci vine la Pro Motor pe 6 roti

Dragos Bucurenci vine la Pro Motor pe 6 roti

112
0
DISTRIBUIȚI

Intre doua reprize de dans la emisiunea „Dansez pentru tine”, Dragos Bucurenci vine sambata la pranz la Pro Motor pe 6 roti, adica si cu masina, dar si cu bicicleta.

Indragostit de… verde, Dragos tine cu mediul si cand vine vorba de sofat, motiv pentru care conduce de 2 ani o Toyota Prius, masina hibrida dotata cu 2 motoare, unul termic si unul electric. Silentioasa si puternica, spatioasa si confortabila, dupa cum o descrie Dragos Bucurenci, masina cantareste 1400 de kilograme si este donata Asociatiei „Mai mult verde” de catre Toyota.

Ecologist pana in maduva oaselor, Dragos Bucurenci isi prezinta sambata la pranz la Pro TV nu doar masina, ci si bicicleta. Si nu orice bicicleta, ci una englezeasca numita Brompton, „bicicleta clasica a britanicului care merge la serviciu imbracat elegant”. La o plimbare alaturi de Roxana Ciuhulescu cu bicicletele pe Kisselef, Dragos Bucurenci povesteste sambata la Pro Motor cum a picat examenul teoretic pentru permis de 5 ori, cum si-a tinut prima masina, un Suzuki Swift rosu, in curte pentru 6 luni, pentru ca nu avea permis, dar si cum este ca sofer pe strazile din Bucuresti, adept al teoriei „eu nu blochez intersectia” si vehement impotriva claxoanelor in oras.

DISTRIBUIȚI