Acasă Actualitate Dragos Bucurenci va participa la „Dansez pentru tine”

Dragos Bucurenci va participa la „Dansez pentru tine”

121
0
DISTRIBUIȚI

Dupa Catalin Botezatu si Diana Dumitrescu, Pro TV face cunoscut numele celei de-a treia vedete care se va lupta pe muzica la „Dansez pentru tine”, care va debuta la 19 martie. Este vorba despre Dragos Bucurenci, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde si prezentatorul emisiunii „Buna ca viata” de pe TVR 1.

dragos bucurenci elwira petre„In primul rand, imi place miza sociala a programului: faptul ca, prin ceea ce fac, nu ma ajut doar pe mine, ci si pe altcineva. Este ceea ce incerc sa fac si in viata mea profesionala de zi cu zi, prin cursurile pe care le tin, prin proiectele pe care le derulez la MaiMultVerde. Si este un mesaj foarte frumos cel pe care-l propune aceasta emisiune: acela ca atunci cand vrei sa ajuti pe cineva, trebuie sa depui tu insuti un efort si trebuie sa te schimbi in primul rand pe tine. M-a mai tentat ceva: emisiunea asta face ceva aproape incredibil, transforma oameni obisnuiti in dansatori in ritm de doua dansuri pe saptamana. Mie mi se pare de neratat o asemenea sansa”, a explicat Dragos motivul pentru care a acceptat sa participe la „Dansez pentru tine”.

Dragos isi dorea de mic copil sa danseze, insa ani de zile i-a fost teama sa incerce, pentru ca era convins ca ar fi un dezastru, insa coregrafa si dansatoarea Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre i-a schimbat atitudinea in fata dansului.

DISTRIBUIȚI