Acasă Actualitate Dragos Bucurenci ia lectii de aikido de la Monica Anghel

Dragos Bucurenci ia lectii de aikido de la Monica Anghel

133
0
DISTRIBUIȚI

Cantareata Monica Anghel este invitata lui Dragos Bucurenci si a Laurei Belecciu in editia despre educatie continua a emisiunii „Buna ca viata”.
Educatia continua chiar si dupa terminarea studiilor. Invatam sa schiem, sa pictam sau sa mergem cu bicicleta. Niciodata nu este prea tarziu sa invatam ceva nou, iar Monica Anghel este un bun exemplu in acest sens. Invitata in emisiunea „Buna ca viata”, ea va povesti cum s-a apucat de aikido. Celor interesati le sunt prezentate diferite optiuni care sunt la indemana pentru reintoarcerea la scoala, indiferent de varsta: cursurile de cultura generala oferite de Fundatia Calea Victoriei, cele de pictura sau de hipism.

Monica Anghel este cantareata, actrita de comedie si prezentatoare a matinalului la Europa FM. Acum un an a inceput sa ia lectii de aikido, stil de arte martiale care se bazeaza pe aplicarea de tehnici articulare si eschive prin pivotari in arc de cerc. Monica Anghel i-a povestit lui Dragos cum reuseste sa isi faca timp pentru radio, muzica si sport si i-a aratat chiar si cateva miscari de aikido.

„Pentru mine, aikido este activitatea care ma relaxeaza cel mai mult. Asociez acest sport minunat cu o apa curgatoare. Am un respect deosebit pentru toate artele martiale, dar de acesta pur si simplu m-am indragostit”, a declarat Monica Anghel la Buna ca viata, emisiune ce va fi difuzata luni, 8 februarie 2010, la ora 23.30 pe TVR1.