Acasă Actualitate Doroftei si familia sa au petrecut un week-end excentric în stil ARMY

Doroftei si familia sa au petrecut un week-end excentric în stil ARMY

85
0
DISTRIBUIȚI

Emil si Marius Cristescu, actionarii principali ai BEGA Grup si-au vazut în sfârsit împlinit un VIS care, cel putin la început parea imposibil de realizat – deschiderea TRANSILVANIA ARSENAL PARK, primul resort excentric din România, inaugurat în acest week-end la Orastie.

Deschiderea TRANSILVANIA ARSENAL PARK, complex hotelier de patru stele, marcheaza finalizarea primei etape dintr-o investitie totala de 40 milioane de euro realizata de BEGA Grup, un loc în care turistii au la dispozitie pe lânga confortul de lux în vile si locatii atipice (nonconformistii pot dormi pe afetul unui tun, în TAB sau chiar sub pamânt, în tuneluri, buncare si lansatoare de racheta preluate de la armata si transformate în „camere” de hotel), o serie de facilitati – teren de golf de 15 ha cu gazon scotian si 9 gauri, echitatie, sporturi cu motor, SPA (sauna, jacuzzi si un bazin de înot de 20 m lungime), terenuri de sport, de AIRSOFT, heliport. Resortul de la Orastie a primit numele de ARSENAL, pentru ca se afla pe locul unde, dupa ce a functionat în anii ’30 firma cu profil chimic care producea coloranti pentru industria alimentara, s-a construit fabrica de armament cu acelasi nume, construita în 1936. Regele Carol al II-lea a dispus în 1938 amenajarea unui spatiu experimental de profil militar si loc de recreere pentru militari, care a devenit în perioada comunista fabrica de armament, depozit de munitii si unul din cele mai bine pazite locuri din România.

Au tinut sa fie prezenti la inaugurarea oficiala a TRANSILVANIA ARSENAL PARK si mai cu seama sa petreaca un week-end special alaturi de membrii familiei si de prieteni, Cornel Nistorescu, originar de pe aceste meleaguri si absolvent al Liceului „Aurel Vlaicu” din Orastie, apoi Presedinta F.R.de Canotaj si a C.S.DINAMO, campioana olimpica Elisabeta Lipa (cu sotul Cornel si baiatul Dragos), Leonard Doroftei (cu sotia Monica si cei 3 copii Leonard-Adrian, Andra-Vanessa si Nicolas-Alexandru), vedetele ANTENA 2 Oana Turcu-Brancu, proprietar ARDES Cosmetici si Cristi Brancu, Directorul CONFIDENTIAL MEDIA, Andrei Gheorghe (cu Petruta – viitoarea sotie, copiii acesteia Maria, Catarina si Maximilian Dayer si bunica acestora Marlene Dayer), Florentin Marinescu, Presedinte F.R.de Arte Martiale, regizorul de videoclipuri Iulian Moga si iubita acestuia „stirista” de la Sport Matinal Antena 1 Iulia Parlea fosta Miss Bikini, Lili Baaddi (General Manager Centrele de Infrumusetare, Slabit si Fitness „SILHOUETTE’ (cu sotul dr.Najib Baaddi si fiul Driss), avocatul vedetelor Cristi Sârbu, Sanda Nicola etc. Primarul Orastiei, reprezentanti ai institutiilor locale, parteneri de afaceri, oficiali, politicieni (l-am remarcat si pe europarlamentarul Cristian Busoi) sau singura ruda în viata a marelui pilot Aurel Vlaicu originar din acest locuri – Aurel Radulescu, fost transmisionist s-au numarat printre invitatii la ceremonia de inaugurare a PARK-ului si de ridicare a Drapelului TRANSILVANIA ARSENAL PARK.           

Una dintre serile petrecute în jurul uriasului foc de tabara, ceaunului în care se prepara  gulasul din vânat sau protapului pe care se învârteau purcei de lapte si berbecuti a fost marcata de recitalul extraordinar al lui MIRCEA BANICIU acompaniat de Vlady Cnejevici.      

De-a lungul întregului week-end toti invitatii s-au distrat, au jucat fotbal (meciurile vedetelor au fost aprig disputate), s-au plimbat cu ATV-uri, boogye, biciclete si au facut excursii la SARMISEGETUSA Regia si la Parcul Dendrologic SIMERIA.

Complexul hotelier TRANSILVANIA ARSENAL PARK, cu o capacitate de cazare de 150 locuri, în apartamente, vile si locuri neconventionale vine astfel în întâmpinarea celor care îsi doresc o altfel de vacanta. Acest eveniment a marcat finalizarea primei etape dintr-o investitie totala de 40 milioane de euro realizata de BEGA Grup care mizeaza pâna la sfârsitul anului pe un grad maxim de ocupare, ponderea reprezentând-o segmentul corporate. A doua faza a investitiei presupune amenajarea complexului hotelier, ce va include 25 de vile exclusiviste, construite la distanta de un hectar una de alta, care vor fi legate prin teren de golf de 15ha. La finalul investitiei, capacitatea de cazare va fi de 400 de locuri. 

„Avem deocamdata 150 de locuri de cazare si nu credem ca vom avea probleme în ceea ce priveste clientela. În mod cert, turismul de weekend va fi complet acoperit de contracte, însa ne intereseaza gradul de ocupare în restul saptamânii. Resort-ul este gândit în principal pentru team-building-uri pentru firme si companii, mai ales ca avem o sala de conferinte de 200 de locuri!” – a declarat Marius Cristescu, Presedintele Consiliului de Administratie al BEGA Grup.

Emil si Marius Cristescu  care au început afacerile înca din anii ’90, detin printre altele una dintre cele mai importante firme din industria forajului de titei si gaze, dar au afaceri si în domeniul imobiliar, comert si turism.           

DISTRIBUIȚI