Acasă Actualitate Doinita Oancea a fost recunoscuta de turci

Doinita Oancea a fost recunoscuta de turci

98
0
DISTRIBUIȚI

Anul acesta, destinatia de vacanta aleasa de Doinita Oancea, interpreta Minodorei din lung-metrajul “State de Romania –Student la Sorbona” si din serialul de comedie “State de Romania” a fost Antalya. Actrita si-a dorit o saptamana in care sa se odihneasca si sa-si reincarce bateriile pentru noile productii ce vor fi difuzate in aceasta toamna la ProTV.

“A fost o vacanta minunata, in care m-am bucurat de soare, de nisipul fin, de cladura si de apusurile incredibil de frumoase din Lara. M-am intors cu forte proaspete, asa ca sunt gata de “actiune!”, a marturisit ea.

Daca timpul zilei si-l petrecea la piscina, la soare, serile au fost dedicate plimbarilor pe plaja si spectacolelor de dans. In amfiteatrul hotelului dansau in fiecare seara trupe din diverse colturi ale lumii, iar atmosfera era una incarcata de energie.Doinita nu a putut sta deoaparte. “Intr-una din zile, pe plaja a aparut trupa de dans din Brazilia care isi promova show-ul din seara respectiva. M-au luat la dans pe plaja si asa am invatat sa dansez capoeira », povesteste actrita din « State de Romania ».

Chiar daca s-a aflat pe celalalt mal al Marii Negre, Doinita a fost foarte surprinsa cand a fost recunoscuta de catre un turc, in timp ce se afla intr-un magazin. Intrase pentru a proba ceva iar vanzatorul a abordat-o imediat spunandu-i ca i se pare foarte cunoscuta. “Se tot uita la mine si era convins ca m-a mai vazut undeva. I-am spus ca in tara mea sunt actrita si atunci si-a dat seama de unde ma stie. Era un fan al telenovelei “Inima de tigan” care este acum difuzata si in Turcia”. Imediat ce a recunoscut-o, vanzatorul a rugat-o sa faca o fotografie impreuna. Avand aceasta poza, era convins ca isi va vinde mult mai repede marfa, si asta pentru ca turcii sunt si ei mari fani ai acestui serial.

Desi este o mare amatoare de cumparaturi, saptamana petrecuta in Antalya a fost prima vacanta lipsita de shopping. “Cel mai mult mi-am dorit sa ma odihnesc, si atat. In plus, eu nu ma pricep deloc la negocieri si stiu sigur ca as fi iesit in pierdere”, spune Doinita.

DISTRIBUIȚI