Acasă Actualitate Dobrovolschi vorbeste despre bunele maniere

Dobrovolschi vorbeste despre bunele maniere

161
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Dobrovolschi este invitatul lui Dragos Bucurenci in editia despre bune maniere a emisiunii „Buna ca viata”, difuzata sambata, 27 februarie 2010, de la ora 11.00 pe TVR1.

Dragos, alaturi de Laura Belecciu, ne arata ca bunele maniere, bunul simt si buna cuviinta nu sunt niste reguli prafuite, ci ca, asa cum le spune si numele, sunt menite sa ne faca viata mai buna. Cei doi incearca sa afle ce mai inseamna astazi bunele maniere la volan sau in transportul in comun, cand vorbesti la telefonul mobil, cand trimiti mailuri sau cand stai pe Internet. Emisiunea propune chiar un mic Cod al Bunelor Maniere, adaptat zilelor noastre.

Mihai Dobrovolschi, unul din prezentatorii „Guerrillei de dimineata” de la Radio Guerrilla, este si co-autorul „Atlasului mitocaniei urbane” realizat in 2009. Dragos si Dobro au discutat despre ce mai inseamna azi sa fii prost-crescut intre atatia mitocani si au schitat portretul unui gentleman contemporan.

In cadrul rubricii practice, stilistii Adina Buzatu de la Trends si Maurice Munteanu de la revista The One ii vor ajuta pe Dragos si pe Laura sa gaseasca tinutele potrivite pentru diferite ocazii: la birou, la cinema, in club sau pentru un eveniment oficial. Ei vor folosi cat mai putine piese vestimentare, pe care le vor combina variat si vor demonstra ca lipsa banilor nu trebuie sa ne impiedice sa ne imbracam adecvat locului sau evenimentului la care mergem.

DISTRIBUIȚI