Acasă Actualitate Divorteaza Monica Columbeanu?

Divorteaza Monica Columbeanu?

341
3
DISTRIBUIȚI

Monica Columbeanu este la un pas de divort! Dezvaluirea este facuta in premiera la „Happy Hour Special” in editia de sambata, 9 mai, de la ora 17.45, in urma analizei numerologice pe care Carmen Harra o face Monicai.

Dupa ce saptamana trecuta Catalin Botezatu a deschis seria editiilor speciale „Happy Hour” cu marturisirea socanta ca are un fiu biologic, sambata aceasta este randul Monicai Columbeanu sa infrunte dezvaluirile incredibile ale analizei facute de celebra Carmen Harra.

Cea care a prezis cu lux de amanunte caderea turnurilor gemene sau sfarsitul casniciei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez anunta acum caderea unei casnicii la nivel inalt. Intrebat de Catalin Maruta daca pentru Moni iubirea vieii sale este Irinel Columbeanu, Carmen Harra face o predicie teribila: „Este un factor extrem de puternic in viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort si din cauza lui, in special”. In fata unei asemenea previziuni, Monica Columbeanu nu neaga aceasta previziune, spunand ca in ziua de azi divorturile sunt ceva normal: „Nu mai e demult o surpriza pentru nimeni sa divorteze”. In plus, Carmen Harra crede ca divortul sotilor Columbeanu nu va fi cu surle si trambtie, ci, dimpotriva, unul linistit, iar cei doi vor ramane prieteni. La randul ei, Monica spune ca „la cat de speciala e relatia asta, nu avem cum sa ne certam vreodata.”

Sambata seara telespectatorii Pro Tv vor fi martorii unui dialog sincer, in timpul caruia Monica are curajul sa vorbeasca deschis despre ce crede despre viata ei si, de asemenea, vor afla la „Happy Hour Special” si daca Monica va mai fi vreodată mamica.

Foto PROTV

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII