Acasă Diverse Wow, ce interior are DS INSIDE!

Wow, ce interior are DS INSIDE!

57
0
DISTRIBUIȚI

Citroën propune o noua versiune a conceptului DS INSIDE, care prefigureaza prima sa oferta din noua linie de produse DS. Prin aceasta versiune, avem acces si in interiorul conceptului care confirma puterea sa de seductie: habitaclul haute-couture creeaza o ambianta unica, senzuala si eleganta.

Exteriorul este de asemenea luxos, plafonul reluand monograma specifica liniei DS. Asemenea versiunilor anterioare, si conceptul in nuante de gri anunta finisajele deosebite de care vor beneficia toate modelele din linia de produse distinctive.

Un interior dominat de eleganta si creativitate.  Interiorul DS INSIDE este in sfarsit dezvaluit. Scaunele, care beneficiaza de finisaje realizate manual, sunt creatii originale. Aspectul lor evoca bratarile de ceasuri scumpe, remarcandu-se pielea in degrade a spatarelor, pornind de  la negru profund si ajungand la bej. Odata instalat in interior, DS INSIDE flateaza simturile si invita la calatorii. Liniile plansei de bord sunt fluide si aeriene. Dispunerea conica a comenzilor, volanul cu diametru redus si scaunele joase confera o senzatie dinamica. Toate elementele din interior, de la detaliile negre cromate la carpetele elegante, exprima distinctie.

Un pavilion haute-couture. DS INSIDE beneficiaza de un plafon in piele de culoare ivoire, personalizat cu monograma liniei DS. Acest element prefigureaza gama larga de personalizari ce vor fi propuse pe modelul DS3. Viitorii posesori vor dispune astfel de un model expresiv si exclusiv in acelasi timp. Monograma DS este marca unei identitati puternice, ilustrata in doua cuvinte: « Different Spirit ». Aceasta identitate imbina armonios caracterul modern si distinctia, atribut confirmat de istoria Citroën. « Ne-am jucat cu logo-ul nostru si cu forma triunghiulara, integrandu-l intr-o grila grafica, si astfel a luat nastere monograma DS. D-ul a fost desenat prin competarea logo-ului nostru, iar S-ul printr-un efect de oglinda », dezvaluie Mark Lloyd, responsabilul proiectului de stil.

Senzualitate si luminozitate. Culoarea gri a noii versiuni DS INSIDE a fost obtinuta printr-un efect de perlare foarte fin pentru a obtine un efect « inghetat ». Asociata unor rotunjimi feminine, aceasta culoare delicata atrage si pastreaza lumina. Silueta conceptului DS INSIDE este in acelasi timp puternica si rafinata, compacta si dimanica, fiecare linie denotand creativitate.a este necesar.


[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI