Acasă Diverse Motoare încinse, vedete şi multă adrenalină

Motoare încinse, vedete şi multă adrenalină

169
1
DISTRIBUIȚI

Băneasa Shopping City a organizat sâmbătă, 23 mai, şi duminică, 24 mai,  o serie de evenimente dedicate pasionaţilor de motoare. Vedete, curse de karting şi drive-test-uri gratuite cu motociclete, scutere şi ATV-uri au ţinut afişul celor două zile.

O expoziţie de motoare şi accesorii moto a fost deschisă publicului în interiorul centrului comercial, în timp ce parcarea a fost animată de curse şi demonstraţii pe motoare. Startul la distracţie a fost dat la ora 13.00, iar cei prezenţi au putut participa la un spectacol al motoarelor până la ora 20.00, în fiecare din cele două zile. Expoziţia de motoare şi accesorii este deschisă vizitatorilor până pe 27 mai.

Mai multe vedete pasionate de viteză au participat la eveniment. Ani Creţu (Vacanţa Mare) şi Cristina Şoloc (TVR) au venit pe motoare şi s-au întrecut la cursa melcului după prima rundă de cascadorii. Amândouă au terminat cursa în acelaşi timp şi n-au putut fi departajate, împărţind la final acelaşi loc 1. Ion Oncescu, Kamara şi Marcel Chiva (Harley Davidson) au fost concurenţii celei de-a doua curse a melcului, unde câştigă cel care reuşeşte să meargă cel mai încet, fără să atingă pâmântul cu picioarele. Ion Oncescu a fost declarat campion, în timp ce locul 2 a fost adjudecat de Marcel Chiva. Kamara a fost singurul care a mers cu scuterul şi a caştigat locul al treilea, însă asta nu l-a împiedicat să se distreze de minune la cursele de karting.

ATV-urile şi karturile au fost atracţia evenimentului pentru vedetele care nu merg pe motoare. Băieţii de la ZOB au fost primii care au încins pista de karting, Ion Oncescu a turat ATV-ul, în timp ce Claudia Patraşcu s-a întrecut cu Kamara la karturi. Nono Semen (Pro FM) a venit însoţit de prietena sa, împreună cu care a testat unul din ATV-uri. Sabrina Manoliu (TVR) s-a plimbat tot cu ATV-ul şi şi-a demonstrat îndemânarea când a reuşit să îl conducă stând în picioare.

Invitaţii speciali ai evenimentului au fost cascadorii Angyal Zoltan – triplu campion mondial la cascadorie moto, Demeny Zsolt şi Demeny Laci – cascadori de motociclete sport şi ATV-uri, recunoscuţi pentru stilul neconvenţional de a realiza cascadoriile. Cei 3 profesionişti au oferit adevărate spectacole de îndemânare şi curaj pe două roţi, au încins cauciucurile şi i-au impresionat pe cei prezenţi.

Toţi cei prezenţi în parcarea Băneasa Shopping City, fie că au venit pe motor, scuter sau chiar maşină, au putut concura la sesiunile de cursa melcului pe motoarele puse la dispoziţie, iar cei mai buni au câştigat accesorii moto.

DISTRIBUIȚI