Acasă Diverse Barbatii celebri ai Adinei Buzatu

Barbatii celebri ai Adinei Buzatu

82
0
DISTRIBUIȚI

Doua show-uri de exceptie, cu tematica diferita, semnate TRENDS by Adina Buzatu au fost atractia Manhood Expo 2010, singura manifestare expozitionala din Romania dedicata exclusiv barbatilor si desfasurata weekendul trecut la Bucuresti. Daca in cadrul primei prezentari de moda tinutele impecabile TRENDS by Adina Buzatu au fost purtate de cei mai frumosi manechini din Romania, in cadrul celui de-al doilea fashion show vedetele au facut spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

Astfel , in deschiderea  Manhood Expo, cunoscuta stilista a adus pe podium o colectie spectaculoasa de tinute pentru sezonul primavara- vara 2010 apartanand unora dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume. Combinatiile cromatice intraznete, croiurile lejere dar rafinate si accesoriile pretioase (butoni, bretele, genti, etc) au  fost aplaudate de cei prezenti, unii dintre acestia laudandu-se cu faptul ca au déjà in garderoba proprie cateva din out-fitt-urile vazute pe podium .

In cea de-a doua zi, Adina Buzatu si-a continuat campania anti-kitsch lansata in urma cu doua luni invitand pe podium noua barbati celebrii imbracati in tinute stilizate de ea pentru a demonstra ca si in cazul persoanelor publice o tinuta de calitate, rafinata si de bun gust iese in evidenta fara a fi nevoie de elemente exagerate. Ingredientul sine qua non a fost binenteles atitudinea eleganta a celor noua vedete.

DISTRIBUIȚI