Acasă Actualitate Dinozaurii s-au intors printre noi

Dinozaurii s-au intors printre noi

100
1
DISTRIBUIȚI

O premiera pentru Romania – colectia de dinozauri robotizati ce face inconjurul lumii a sosit la Bucuresti!

Incepand cu data de 5 februarie 2010, intre orele 10.00 – 20.00, in Pavilioanele 20 si 21 din incinta Romexpo Bucuresti, va asteapta peste 30 de dinozauri in 10 scene unice, cu decor si efecte scenotehnice si multimedia unice! Sunt imensi, si imita perfect variantele lor “originale”! Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, adica in grupuri mici, insotite de catre ghizi special pregatiti pentru a da explicatii pentru acesti dinozauri.

Si pentru ca experienta sa fie totala, vi s-a pregatit ceva cu totul extraordinar: DINO CINEMA 3D! Imagini unice intr-o pelicula realizata special pentru aceasta expozitie de catre unii dintre cei mai mari specialisti mondiali ai genului. La finalul turului puteti opri in zona special destinata pentru copii (unde se pot calari dinozauri speciali) si unde se pot realiza jocuri interactive cu dinozauri. Alaturi, va asteapta un generos DINO SHOP, un magazin de suveniruri pentru orice buzunar si un DINO BAR.

Accesul in incinta expozitiei Zilele Dinozaurilor: exclusiv pe baza de bilet de intrare!
Biletele se gasesc la intrarea in Pavilioanele 20 si 21 din complexul Romexpo, dar si in reteaua Eventim:

In timpul saptamanii (Luni – Vineri):
50 lei – entru Adulti
43 lei – reducere pentru studenti si pensionari
35 lei – pentru copii cu varsta pana in 14 ani
135 lei – pentru familii cu 4 persoane

In weekend (Sambata si Duminica):
60 lei – pentru Adulti
52 lei – reducere pentru studenti si pensionari
40 lei – pentru copii cu varsta pana in 14 ani
160 lei – pentru familii cu 4 persoane

In plus, cu ajutorul Primariei Municipiului Bucuresti se vor putea organiza excursii cu acces la ore speciale si cu transport organizat pentru urmatoarea categorie de bilete, destinata exclusiv zilelor din timpul saptamanii:
33 lei – elevi si studenti pentru un grup de min. 10 copii, insotiti de minimum un supraveghetor, acesta din urma avand acces gratuit.
Langa pavilioanele 20 si 21 se afla amenajata o parcare auto suficienta pentru oricine doreste sa calatoreasca cu orice autovehicul. Costul acestei parcari este de 1 leu pentru fiecare ora de stationare.

Urmariti concursurile de pe site-ul nostru pentru a intra in posesia invitatiilor la expozitia Dinozaurilor!

poster dino 70x100-rev3-metropotam-port

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU