Acasă Actualitate Diana Dumitrescu va juca rolul unui personaj negativ

Diana Dumitrescu va juca rolul unui personaj negativ

147
2
DISTRIBUIȚI

Diana Dumitrescu va juca din toamna rolul unei fete rele, un personaj negativ care se anunta a fi altfel decat tot ce a interpretat frumoasa actrita pana in prezent.

Mai mult decat atat, Diana va avea si un look nou pentru acest proiect. “Am terminat filmarile pentru serialul de epoca “Aniela” si dupa ce voi incheia proiectul “Dansez pentru tine” voi pleca intr-o vacanta lunga de aproape o luna. Voi avea timp sa las deoparte toate alintaturile Polixeniei, sa ma odihnesc si sa ma refac dupa antrenamentele pentru concurs si voi reveni in forma maxima pentru acest nou rol care se anunta a fi altfel decat toate cele pe care le-am jucat pana in prezent”, marturiseste Diana.

Pentru Diana Dumitrescu, rolul negativ din productia cu aer exotic care spune povestea de iubire dintre un arab si o romanca este o noua provocare: “Sunt foarte fericita ca voi juca in urmatorul proiect Acasa, este un proiect de care telespectatorii se vor indragosti la prima vedere. Nu pot sa divulg foarte multe lucruri, dar ce am citit pana acum ma face sa cred ca acest proiect va fi lovitura toamnei”, marturiseste Diana Dumitrescu.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. ma bucur ca te putem vedea in productiile media pro,esti f talentata;as vrea sa treci duelul de vineri la dansez pt tine pt ca desi imi placeau creatiile „botezatu” nu-i mai suport smiorcaielile,e batran ,e ramolit fizic si psihic sa ne lase;tu Diana ai potential si ai ce ne oferi;personal sunt fann BURSUCU’ si merg alaturi de echipa lui pana in panzele albe;vineri te sustin Diana;sa ai bafta;