Acasă Actualitate Diana Dumitrescu si Madalina Draghici, starurile colectiei „La Dolce Vita”

Diana Dumitrescu si Madalina Draghici, starurile colectiei „La Dolce Vita”

176
0
DISTRIBUIȚI

Seara lansării celei mai noi colecţii semnate Mihaela Drafta a fost una incendiară pentru cei prezenţi la eveniment! Amalia Năstase, Cătălin Botezatu, Monica Columbeanu, Ramona Gabor, Ileana Badiu, Tania Budi, Raluca Lazărut, Luana Ibacka, Mihai de la Hi-Q, Aylin Cadâr, Neylini, Alin Gălăţescu şi Cornel Ilie s-au numărat printre invitaţii care au fost cuceriţi de atmosfera „La Dolce Vita”, reprodusă de Mihaela Drafta în colecţia toamnă – iarnă 2010!

Pe podium, alături de manechine, au urcat vedetele ACASĂ TV, Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici şi Diana Dumitrecu, care au recreat momente de notorietate din pelicula „La Dolce Vita”. Scena petrecerii, dar şi cadrul Fontana Di Trevi au stârnit ropote de aplauze printre cei aflaţi la Hotelul Radisson Blu.

Binecunoscuta peliculă a inspirat creaţiile Mihaelei Drafta, astfel că noua prezentare a fost un mix de glam, senzualitate şi feminitate, îmbinând elementele provocatoare ale strip-chic-ului cotidian cu romantismul decadent. Pentru realizarea colecţiei „La Dolce Vita”, Mihaela Drafta a folosit materiale precum tricotaje, piele, tafta şi dantelă, evidenţiate prin combinaţii de alb-negru.

” „La Dolce Vita” este un proiect pe care mi l-am dorit mult, pentru că am găsit în el toate ingredientele care duc la ceva pertinent. Am iubit filmul lui Felinni şi personajele lui atât de bine conturate, încât am vrut să aduc povestea aceea de viaţă dulce şi în lumea modei. Perioada în care filmul a fost lansat stă sub semnul stilului şi eleganţei. Costumul negru al lui Marcello, ochelarii mari şi negri ai Silviei, dar şi acel pluvor pe gât (maleta) au lansat o noua linie în modă. Am folosit alb şi negru pentru că filmul a fost alb-negru, am îmbinat clasicul look al Siliviei cu hainelele extravagante ale personajelor secundare. Cred că a fost un elogiu adus zilelor frumoase, pe care le trăim fiecare în viaţă, având nevoie de acel „dolce vita”, a declarat creatoarea de modă Mihaela Drafta.