Acasă Actualitate Despre viata romanilor din Spania

Despre viata romanilor din Spania

143
0
DISTRIBUIȚI

Bucuresti 22 mai 2009 – Incepand de luni, 25 mai, Kanal D va prezenta in cadrul principalelor jurnale de stiri de la 18:30 seria de reportaje “Romani De Spania”. Prin acest proiect, Kanal D va reflecta criza economica si cum incearca ce-i care au ales sa paraseasca Romania sa o depaseasca, adevarate povesti din viata celor care astazi se afla in Spania.

Stirile Kanal D, ora 18:30, de Luni pana Duminica, isi propun sa prezinte adevaratele probleme cu care se confrunta multi dintre romani plecati la munca, sa dezvaluie din greutatile pe care acestia le intampina in afara granitelor tarii, mai ales in plina criza economica, dar si previziuni asupra viitorului lor. Sacrificii si multe renuntari in numele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lasate in tara, ganduri si sperante spulberate, optimism sustinut cu greu, toate acestea sunt doar cateva dintre sentimentele pe care le traiesc multi romani plecati peste hotare.

Nicoleta Dragusin, editor Kanal D si corespondent CNN in Romania, alaturi de cameramanul Rolf  Vescan vor sta de vorba cu familiile romanilor aflati in Spania si vor incerca sa afle cele mai interesante si cutremuratoare povesti de viata, povesti ale unor oameni care au ales sa-si paraseasca familiile, copiii, in incercarea de a gasi o viata mai buna pe alte meleaguri. In seria de reportaje “ROMANI DE SPANIA” vom afla povesti despre oameni care si-au abandonat munca de profesor in Romania pentru un loc de munca in agricultura din Spania, romanii care si-au parasit copiii si si-au reconstruit o alta viata, dar si romani care au cunoscut succesul si astazi isi permit luxul de a fi “cetateni respectabili” ai acestei tari.

Toate aceste lucruri si multe altele pot fi urmarite in Jurnalele principale ale Stirilor KANAL D, de luni 25 mai, seara de seara, la ora 18.30- povesti de viata in care miza este” Supravietuirea”.

DISTRIBUIȚI