Acasă Actualitate Dem Radulescu se intoarce pe micile ecrane

Dem Radulescu se intoarce pe micile ecrane

189
0
DISTRIBUIȚI

Pe timp de vara la Kanal D se poarta filmele de calitate, comediile adevarate, productiile premiate si prestatia celor mai mari actori ai ecranului romanesc.

Filmele romanesti Padureanca, Seria BD, Neamul Soimarestilor, Chirita, Fratii Jderi, Milionari de weekend, Doua Lozuri, Cuibul Salamandrelor sunt doar cateva productii preced in serile de vineri ale sezonului calduros seria filmelor de top din cadrul „Galei de film”.

Incepand din 5 iunie, in fiecare vineri de la ora 20:00, Kanal D va da intalnire cu cei mai indragiti actori romani, in cele mai interesante si mai amuzante productii romanesti: Marin Moraru, Maria Ploae, Emil Hossu, Dumitru Furdui in „Toamna Bobocilor”, Toma Caragiu, Dem Radulescu, Sebastian Papaiani in seria BD, Vicor Rebengiuc, Manuela Harabor, Adrian Pintea in „Padureanca”, Iurie Darie, Gheorghe Dinica, Puiu Calinescu in „Fratii Jderi” si multe altele.

Vineri 5 iunie, ora 20:00, pelicula „Toamna bobocilor”, regizata de Mircea Moldovan, este cea care da startul filmelor romanesti la Kanal D,.

Filmul se concentreaza pe vietile celor trei proaspeti absolventi de facultate: Mariela (Maria Ploae) este profesoară de franceză, Ovidiu (Emil Hossu) este medic, iar  Geo (Dumitru Furdui), inginer agronom. Cei trei sunt repartizaţi la 599 de km de Bucureşti, în Viişoara, un sat in apropiere de Cluj. Imediat ce sosesc cei trei debutanti, tovarăşul Toderaş (Marin Moraru), preşedinte de CAP şi locţiitor al primarului, îi strânge pe toţi oamenii de vază ai satului şi, împreună, hotărăsc să nu-i accepte pe nou-veniţi în Viişoara.

Seara continua de la ora 21:15 cu „Gala de film”, in cadrul careia puteti urmari productii internationale de 5 stele numai la Kanal D.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI