Acasă Actualitate De Valentine’s Day, Vali Rupita si-a pus din nou verigheta pe deget

De Valentine’s Day, Vali Rupita si-a pus din nou verigheta pe deget

368
0
DISTRIBUIȚI

La nici doi ani dupa ce s-a casatorit, Vali Rupita, interpretul lui Nea Fane in serialul “State de Romania”, si-a pus din nou verigheta pe deget.

Vali a vrut sa-si surprinda sotia, pe Monica, si a cumparat o pereche de verighete cu diamante, pe care aceasta si le dorea de mult timp. De asemenea, el a incercat sa creeze si un context potrivit pentru a I le oferi. “Impreuna cu nasul meu, Marius Rosu- Lis ( nepotul lui Viorel Lis ) am pus la cale o petrecere la munte, unde sa i le daruiesc. Dupa ce am inchiriat vila si am pus la punct toate detaliile…am avut parte de o surpriza mai putin placuta. Verighetele s-au lasat asteptate pana sambata seara (13 februarie), suficient de mult incat sa ratam plecarea”, a povestit Rupita.

Nasii au salvat insa situatia si le-au pregatit o mica ceremonie la Biserica Delea Noua-Calist – unde se afla si moastele Sfantului Sfintit Mucenic Valentin. “Sotia mea a ramas extrem de surprinsa atunci cand parintele a iesit din altar cu verighetele, pe care nasii ni le-au pus pe deget. Monicai  i-au trebuit minute bune sa-si revina…”, a mai adaugat interpretul lui Nea Fane. Pentru ca isi serba onomastica, Vali Rupita nu a ramas nici el fara surprize. Sotia i-a facut cadou un ceas, acestea fiind una din pasiunile lui.

DISTRIBUIȚI