Acasă 'Round da world David Beckham cu un nou look Armani

David Beckham cu un nou look Armani

118
0
DISTRIBUIȚI

Desi este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai provocatori barbati din lume, fotbalistul a dat-o in bara cu noua sa freza. Recent, Beckham a realizat un pictorial pentru noua campanie publicitara Armani.

Daca pana acum toate ziarele ii laudau prestatiile sale de fotomodel, iata ca sotul Victoriei a ajuns sa fie si criticat. „In reclama, parul sau blond natural pare mai inchis decat este si a fost aranjat in stilul anilor ’50”, a scris cotidianul Dailymail care nu a uitat nici de aspectul “unsuros” al pielii lui David, caracterizandu-l ca “baby-oiled metrosexual look”.
Azi, Victoria Beckham si soacra sa au fost alaturi de David, in fata magazinului Selfridges Flagship London, acolo unde a fost prezentata noua reclama Armani. La sfarsit, Victoria l-a sarutat pe sotul sau si a spus ca este mandra de el. Fotbalistul in varsta de 34 ani a fost laudat si de Giorgio Armani: ”David are un deosebit simt al stilului si este genul de om care stabileste regulile modei- asta il face partenerul perfect pentru Emporio Armani underwear”.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI