Acasă Actualitate „Dansez pentru tine” isi cauta viitorii concurenti

„Dansez pentru tine” isi cauta viitorii concurenti

198
0
DISTRIBUIȚI

A venit timpul curajosilor sa-si incerce norocul de a fi alesi sa participe la sezonul din toamna al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv. Vineri, 4 iunie si sambata, 5 iunie, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucuresti, sunt asteptati sa participe la preselectiile “Dansez pentru tine” toti cei care iubesc dansul si au un vis nobil de implinit.

Nu exista limita de varsta, insa minorii care vor sa participe la preselectie trebuie sa fie insotiti de un tutore legal sau sa aiba acordul acestuia. Fiecare participant va trece printr-o proba de dans si va avea ocazia sa-si spuna pe scurt visul pentru care isi doreste sa lupte la toamna, in pasi de dans, alaturi de o vedeta in competitia de la Pro Tv. Povestile de viata ale pretendentilor la statutul de concurent “Dansez pentru tine”, precum si dansurile pe care ei le vor executa vor fi jurizate de Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, precum si de Victoria Bucun si Lilian Caraus, ambii specialisti in dans si coregrafi in competitia visurilor.

In dorinta de a mai narui din emotiile concurentilor, co-prezentatoarea emisiunii, Iulia Vantur, va veni si ea la preselectii si se va alatura juriului pentru a-i incuraja pe cei care au nevoie de un sfat sau de o vorba buna. Fosti concurenti ai emisiunii care au cucerit in sezoanele trecute publicul si carora “Dansez pentru tine” le-a schimbat viata in bine vor veni la preselectii pentru a-i sustine pe cei care isi vor incerca norocul. Magda, Grigore si Antonio, cei care au cucerit podiumul in ultimul sezon al emisiunii ‘Dansez pentru tine le vor da sfaturi celor prezenti si vor impartasi din experienta lor de concurs si din reteta reusitei lor.

DISTRIBUIȚI