Acasă Actualitate Dansez pentru tine, editie de sarbatoare

Dansez pentru tine, editie de sarbatoare

181
1
DISTRIBUIȚI

De 1 decembrie, Pro Tv va difuza o editie speciala si inedita a emisiunii “Dansez pentru tine”. Pentru prima data in istoria competitiei visurilor, va exista o editie in 1 decembrie, cu semifinala concursului, mai precis lupta pentru locul al treilea si o alta editie in 4 decembrie, cu finala, adica lupta perechilor ramase in concurs pentru locurile 1 si 2.

la 20.30, telespectatorii Pro Tv vor fi martorii unei editii “Jos Palaria” a emisiunii “Dansez pentru tine” in care emotiile, spectacolul si momentele inedite se vor impleti pentru a crea o seara speciala. In concurs vor mai fi cele mai iubite trei perechi ale sezonului, care au reusit sa treaca triumfatoare peste notele juriului si peste verdictul publicului telespectator.

Spectacolul concurentilor va porni din doua stiluri de dans pline de energie, umor si atitudine. Concurentii vor avea de dansat un stil fierbinte si colorat care intotdeauna a incediat ringul visurilor: salsa. Al doilea stil de dans al semifinalei din ziua de sarbatoare a romanilor si a Pro Tv, 1 decembrie, va fi parodia, iar fiecare pereche va crea momente in care va parodia ceva sau pe cineva.

Intreaga editie din 1 decembrie va fi de sarbatoare. Baletul emisiunii coordonat de Edi Stancu va crea un moment inedit si emotionant care sa accentueze ideea de “Jos Palaria!”. Seara de marti va avea si invitati speciali care vor face dansuri festive in scopuri umanitare si in semn de respect pentru oameni amarati, dar puternici in fata carora oricine trebuie sa spuna “Jos Palaria!”. Actrita Carmen Tanase, Flacarica din serialul “State de Romania” de la Pro Tv, va aduce in ring spectaculozitatea, energia si pitorescul unui dans tiganesc nemaivazut si nemaintalnit alaturi de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine”, cel care a chinuit vedetele toata vara la pensiunea din “Serviti, va rog!”. Si Florin Busuioc va pregati un moment impresionant in ringul de la “Dansez pentru tine” special pentru a marca ziua Pro Tv-ului.

DISTRIBUIȚI