Acasă Actualitate Dani este un romantic adevarat

Dani este un romantic adevarat

142
2
DISTRIBUIȚI

Vedeta matinalului de la Antena1, Dani Otil pare foarte puternic, insa in realitate este un barbat romantic. Pe blogul personal a descris starile prin care trece de ceva timp.

„Da, am lipsit. De fapt nu am lipsit… am tacut… calculatorul era aici… doar ca nu scriam. Nu ca nu as fi avut ce, insa mi-e greu. Probabil am dezamagit multe priviri care mai cautau ceva nou pe site. Imi pare rau. Poate ma intelegeti. Poate ati fost bolnavi o perioada mai lunga, sau poate vi-a fost greu intr-un anume moment al vietii. Sunt zile in care te simti fara vlaga. Te intrebi singur de ce te mai aranjezi, de ce te parfumezi cand iesi, de ce mergi la frizer… de ce iti alegi hainele cand oricum nu mai conteaza. Mi-e greu si acum. E ca si cum toata viata ai vrut sa zbori, la aproape 30 de ani ti s-au ascultat rugaciunile, ti-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trait cele mai frumoase momente din viata si probabil de pe planeta… insa intr-o zi descoperi ca lei ai inca… insa sunt de pinguin…”

Dani a marturisit pe site-ul lui ca nu va pleca in vacanta la Monte Carlo, unde locuieste Mihaela, pentru ca s-a inscris in competitia RedBull Romaniacs la jumatatea lunii august.

 

Sursa: daniotil.ro

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII