Acasă Actualitate Dana Nalbaru vorbeste despre sarcina si nastere la „Buna ca viata”

Dana Nalbaru vorbeste despre sarcina si nastere la „Buna ca viata”

811
2
DISTRIBUIȚI

Dana Nalbaru este invitata lui Dragos Bucurenci si a Laurei Belecciu in emisiune si vorbeste despre nasterea fiicei ei, Sofia, acum in varsta de trei ani.

Nasterea, pregatirile pentru nastere si perioada de dupa nastere sunt subiectele celei de-a doua emisiuni „Buna ca viata” din 2010, prezentata la TVR 1 pe data de 18 ianuarie. O mamica si o viitoare mamica, un tatic, un educator prenatal si un psiholog sunt invitati in emisune pentru a vorbi despre aceste subiecte.

Invitata speciala este Dana Nalbaru, mama unei fetite de trei ani si autoarea unui DVD cu sfaturi pentru mamici, „Cum sa am grija de copilul meu”. Ea i-a povestit lui Dragos cum au fost cele noua luni de sarcina, care a fost cel mai frumos moment in timpul sarcinii si nasterii, dar si care au fost temerile cu care s-a confruntat.

Nasterea este unul dintre cele mai fericite evenimente din viata noastra, insa drumul pana acolo nu este asa usor cum pare la prima vedere. Despre cursuri pentru viitoare mamici si pregatirile pentru nastere vorbeste Ramona Rosu, educator prenatal Lamaze si insotitor la nastere (doula), si Ana Blidaru, viitoare mamica si fotograf care si-a ales ca subiect de diploma nasterea. Psihologul Mugur Ciumageanu este invitat pentru a prezenta depresia post-natala si importantul rol al tatalui dupa nasterea copilului.