Acasă Actualitate Dan Balan vorbeste despre Chica Bomb

Dan Balan vorbeste despre Chica Bomb

179
1
DISTRIBUIȚI

Dan Bălan, fostul membru al trupei OZONE, care a reuşit să cucerească America şi România cu cel mai nou hit al său- Chica Bomb, este in aceasta seara invitatul lui Cabral si al lui Mircea Solcanu la “Poveştirile de noapte”.

După ce a colaborat cu cei mai mari artişti din showbiz-ul american, artistul care locuieste acum in Manhattan, vine sa povesteasca despre succesul sau internaţional, despre culisele din industria muzicală de peste ocean dar si despre cele mai noi proiecte ale sale.

Tot luni seara, Dan Bălan va face dezvăluiri inedite despre viaţa sa personală: unde locuieşte, pe cine iubeşte, cum şi unde îşi petrece timpul liber, dar şi care este reţeta pentru a reuşi în cea mai competitivă industrie a spectacolului.

La „Poveştiri de noapte” Dan Bălan vorbeşte despre succesul extraordinar al albumului „The Power Of Shower” si al pieselor „Crazy Loop (Mmm-Ma-Ma)”, „Johanna” si „Despre tine cant (partea a 2-a)”, dar şi despre colaborarea cu MediaPro Music şi lansarea unui nou videoclip exploziv: „Chica Bomb”!
„Chica Bomb” este un clip regizat de Hype Williams, unul dintre cei mai în vogă regizori de film şi videoclipuri ale momentului şi totodată cel care semnează clipuri pentru Jay-Z, DMX, Jessica Simpson, Puff Daddy, Notorious B.I.G, Pharrell Williams sau Janet Jackson.
Cu o imagine nouă, foarte cool şi avangardistă,  Dan Bălan vine în studioul “Poveştirilor de noapte” să prezinte cel mai nou videoclip al sau, „Chica Bomb”, un clip provocator, fierbinte si extrem de sexy.

DISTRIBUIȚI