Acasă Actualitate Cristina Dochianu, o romantica incurabila

Cristina Dochianu, o romantica incurabila

158
1
DISTRIBUIȚI

Dupa o relatie esuata cu Mihai Sturzu de la Hi-Q, Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei1, si-a gasit fericirea in bratele lui Dj Konstantin, moderatorul emisiunii Kiss Fm Club Mix.

„Ne-am cunoscut la emisiunea Chic&Shake, realizata de DJ Vanda la Euforia. Radu era invitat cu trupa, sa cante, iar eu eram singura”, spune Cristina in revista Diva. Dupa cateva zile, Radu i-a trimis un sms in care i-a spus exact ce a simtit: “N-am spus nimănui până acum, însă în mesaj i-am scris că mi-aş tatua cealaltă aripă pe umăr”, Cristina avand tatuata o aripa de inger pe umarul drept.

Radu a aparut in viata frumoasei prezentatoare de la Antena1 intr-un moment dificil al vietii sale: ”Cu o lună înainte să îl cunosc pe Radu eram foarte deprimată, eram nemulţumită, ceva nu mergea în viaţa mea. Şi cred că am încercat practic să marchez momentul acela, mi-a venit să-mi fac un tatuaj.”, a explicat blonda existenta tatuajului sau.
Acum, cei doi indragostiti locuiesc impreuna intr-un apartament inchiriat si spun ca “nunta este doar o chestiune de timp “.

Radu si-a postat pe pagina personala de internet, sub titlul “my untold story”, poze din vacantele petrecute impreuna pana acum. Par doi adolescenti indragostiti care profita de fiecare moment petrecut unul cu celalalt.

DISTRIBUIȚI