Acasă Actualitate Cristi Tabara va comenta in direct Slujba de Inviere de la Manastirea...

Cristi Tabara va comenta in direct Slujba de Inviere de la Manastirea Tismana

147
0
DISTRIBUIȚI

Pro Tv va transmite si in acest an in direct de la Manastirea Tismana Slujba de Inviere. Cristian Tabara se va afla la fata locului pentru a comenta pentru cei de-acasa Slujba de Inviere oficiata de Parintele Constantin Necula.

“De-a lungul timpului s-a creat o legatura speciala intre noi si Sfinta Manastire Tismana. Si publicul Pro Tv si noi am indragit atmosfera frumoasa, deosebita, care exista in acest sfint lacas, asa incit alegerea Manastirii Tismana pentru transmiterea Slujbei de Inviere a fost, si in acest an, una cit se poate de fireasca” – spune Cristian Tabara referindu-se la motivele  pentru care Pro Tv a ales si in acest an sa-si indrepte pasii catre Manastirea Tismana, un loc cu profunde semnificatii spirituale pentru ortodoxia romana.

Cristian Tabara va spune ”Hristos a inviat!” miilor de credinciosi veniti la slujba de la Tismana. Telespectatorii Pro Tv, care se vor afla in fata micilor ecrane incepand cu ora 23:45, vor putea sa-i raspunda lui Cristian Tabara asa cum se cuvine intr-o zi de Paste: ”Adevarat a inviat!”.

DISTRIBUIȚI