Acasă Actualitate Crina Matei, interzisa la teatru

Crina Matei, interzisa la teatru

206
3
DISTRIBUIȚI

Razvan Ioan Dinca, directorul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, a venit marti la „Rai da buni”, pentru a vorbi despre scandalul de hartuire sexuala in care este implicat.

Directorul Teatrului National de Opereta neaga ca ar fi fost implicat intr-o relatie cu Crina Matei, marturisind ca nu a fost niciodata interesat de aceasta „nici artistic, nici de ea ca femeie”. Referitor la nivelul artistic al Crinei Matei, Dinca este de parere ca e unul mediu, motiv pentru care, in opinia sa, actrita nu joaca decat in spectacole regizate de Beatrice Rancea.

Ieri, Mihai Morar a acordat Crinei Matei dreptul la replica in emisiunea „Rai da buni”. Actrita a citit in direct, unul dintre mesajele de dragoste primite de la Dinca, in toiul noptii, ocazie cu care a aratat si faptul ca directorul unei institutii de cultura face greseli gramaticale.

Crina Matei l-a acuzat pe Razvan Dinca de faptul ca i-a interzis participarea la un eveniment de moda care urma sa aiba loc la Teatrul National de Opereta, actrita fiind unul dintre oamenii importanti pentru prezentarea colectiei unuia dintre designeri.

Crina Matei este hotarata sa nu lase lucrurile asa cum sunt acum, ea depunand deja o plangere penala impotriva lui Razvan Ioan Dinca.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. koko, se vede clar ca esti matracuca lui Mihalache.Care familie, ciumafaie ce esti?De 2 ani de zile de cand nu mai este cu Crina, Mihalache ar fi putut sa vina la tine, dar nu te mai vrea niciodata, paparuda de esti. Se pare ca tu esti cea ne..tuta, caci nici dracul nu se mai uita la tine.Mihalache te-a luat dintr-o greseala, ia-i trantit un copil pe care il lasi pe drumuri in grija altora si dormi ca o vaca incaltata pe unde apuci. ASTA ESTI TU KOKO!!!!!

  2. Cum nu v-ati dat seama ca acest Dinca , este nepotul lui Dinca De pe vremea lui Ceausescu, i se zicea TELEAGA, ca era o canalie. Bine inteles ca si nepotul lui este o CANALIE.Iar tu Crina fata fina cu educatie cum ti-a venit sa stai 4 ani cu tiganul si uritul de Marius. Tu nu vezi ce porc sa iasa pe post si sa te denigreze. Esti foarte frumoasa talentata, mergi innainte cu capul sus. Daca poti nu iti pierde cumpatul spre satisfactia dusmanilor. O sa isi primeasca ei plata dela Dumnezeu.tOT RAUL SE V-A INTOARCE PE ei !! Eu sint de peste Ocean si ma revolta chiar atitudinea lui Maruta care citeodata pune in gura invitatilor cuvintele lui. Sa ii fie rusine !!