Acasă Actualitate Criminalul Mihaelei Runceanu la Happy Hour

Criminalul Mihaelei Runceanu la Happy Hour

153
1
DISTRIBUIȚI

Criminalul Mihaelei Runceanu acceptă să vorbească în exclusivitate pentru “Happy Hour”. După 20 de ani de la crima care a cutremurat Bucureştiul, Daniel Cosmin Ştefănescu, condamnat la închisoare pentru uciderea cunoscutei artiste, acordă primul său interviu reporterilor emisiunii de la Pro Tv.

În această toamnă se împlinesc 20 de ani de la uciderea Mihaelei Runceanu, o crimă care a zguduit atunci întreaga ţară. O mare voce, o profesoară excepţională, Mihaela Runceanu a fost omorâtă la 34 de ani, în plină ascensiune a carierei. Într-o serie de ediţii speciale inaugurate miercuri, 30 septembrie, “Happy Hour Special” readuce în prim plan povestea Mihaelei Runceanu şi tragica sa moarte.

Echipa de la Pro Tv a reuşit să obţină un interviu în exclusivitate cu Daniel Cosmin Ştefănescu, care a acceptat să vorbească pentru prima dată despre evenimentele tragice de acum 20 de ani. Telespectatorii lui Măruţă vor vedea miercuri seară de la 17.45, dar şi în ediţiile viitoare, cum arată acum Daniel Cosmin Ştefănescu, la cei 41 de ani ai săi, unde trăieşte şi unde munceşte, vor afla ce are el de spus după 20 de ani de la teribila moarte a Mihaelei, dar şi detalii despre cum s-au cunoscut cei doi şi cât de apropiaţi au fost. Bărbatul a stat 17 ani în închisoare, iar acum răspunde unor întrebări rămase în urma crimei din noiembrie 1989. În seria acestor ediţii speciale, pe Happylica vor poposi oameni care au cunoscut-o pe Mihaela Runcenu, prieteni şi colaboratori, iar cele mai cunoscute piese ale sale vor fi auzite încă o dată la “Happy Hour Special”.

Mihaela Runceanu  a fost ucisă cu brutalitate în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie 1989, în jurul orei 1.00, în propria ei casă. A fost strangulată cu cablul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie. Crima artistei a zguduit o ţară întreagă, lăsând în urma sa multe întrebări, dar şi o viaţă şi un sfârşit deopotrivă pline de mister. Daniel Cosmin Ştefănescu, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu e prima oara cand i se ia un interviu omul asta.

    A mai fost si la alte televiziuni.

    Inteleg ideea de reclama dar este prea umflata.

    Si oricum mare lucru nu va fi, ma indoiesc ca va spune ceea ce ne asteptam noi, el considera in interviul luat de alta televiziune…ca nu e vinovat, deci succes, poate va spune adevarul de data asta.