Acasă Actualitate CRBL vrea sa-si cumpere teren la Sovata

CRBL vrea sa-si cumpere teren la Sovata

198
2
DISTRIBUIȚI

Cunoscutul cantaret si dansator de la Simplu, CRBL, s-a indragostit de plaiurile din Sovata o data cu filmarile pentru reality show-ul Satra, ce se difuzeaza pe Kanal D, de luni pana joi, de la ora 22.00. El le-a marturistit gazdelor sale din satra ca i-ar placea mult sa isi cumpere acolo un teren si sa-si construiasca o casa de vacanta.

Aflat in mijlocul satrei de rromi gabori de la Sovata pentru filmarile reality show-ului de la Kanal D, CRBL a petrecut 24 de ore departe de viata lui obisnuita de oras si s-a adaptat stilului de viata modest al rromilor. Printre toate activitatile la care a fost pus sa ia parte, printre care lucrul in atelierul de tablarit, udatul gradinii, hranitul porcilor, Edi a a avut timp sa admire plaiurile transilvanene si i-a venit repede ideea cumpararii unui teren in zona Sovata pentru construirea unei case de vacanta. Bulibasa i-a sarit repede in ajutor si l-a sfatuit pe CRBL in privinta celor mai bune locuri din imprejurimi, dar si a preturilor, dovedindu-se un bun consilier de investitii imobiliare pe timp de criza.

„O sa-mi iau sotia si o sa venim impreuna sa vizitam aceasta zona. E foarte frumos aici, aer curat, liniste. Mi-ar placea sa ne construim aici pe dealuri o casa mica de vacanta, unde sa venim sa ne relaxam, sa ne inchidem telefoanele si sa uitam de stresul din Bucuresti. Cred ca ar fi si o investitie buna” le-a marturist Edi gaborilor.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Particular, vand 3000mp teren intravilan in Bran-Simon, deschidere 40m la drum pietruit, apa si curent trase pe teren, zona de pensiuni, la marginea padurii, zona linistita, retrasa, panorama deosebita, toate actele la zi, construibil imediat, pretabil pensiune sau casa de vacanta. Pret: 55 EURTelefon 1: 0729630122

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–

  ——————————————————————————–