Acasă Actualitate Cornel Penescu la plimbare cu duba politiei

Cornel Penescu la plimbare cu duba politiei

118
0
DISTRIBUIȚI

Dupa cazul Gigi Becali, inca un scandal zguduie lumea fotbalului romanesc. Patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, a fost retinut luni pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a mituit arbitri cu aproximativ 125.000 euro ca sa-i ajute echipa.

Acesta a fost transportat impreuna cu fratele sau la sediul IPJ Arges, unde au fost audiati de procurorii DNA Pitesti. Procurorii, insotiti de mascati, au descins  imediat dupa arestarea patronului Penescu, in sediul lantului de hipermarketuri PIC (ce apartine fratilor Penescu), dar si in sediul clubului de fotbal FC Arges.

Alaturi de Cornel Penescu au fost retinuti si arbitrii implicati in acest scandal, printre care Marcel Savaniu, Aurel Bogaciu si Tiberiu Lajos, dar si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.
FRF a comunicat pe site-ul www.frf.ro faptul ca biroul lui Gheorghe Constantin a fost sigilat: “În cursul dimineţii zilei de azi, 13 aprilie a.c., ofiţeri ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au prezentat la Casa Fotbalului. În baza unui mandat emis de Serviciul Teritorial Piteşti al instituţiei amintite, ei au sigilat biroul preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, domnul Gheorghe Constantin. Alte amănunte vor fi oferite ulterior.”

Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă, director general al PIC, şi Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş, au fost aduşi, marţi, în jurul orei 6.00, la Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

DISTRIBUIȚI